Passion : erotiska noveller (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2012-06-05
Upplaga
1
Förlag
Xstory
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
170 x 110 x 10 mm
Vikt
100 g
SAB
Hc.016
ISBN
9789185683543
Passion : erotiska noveller (pocket)

Passion : erotiska noveller

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2012-06-05

Slutsåld

Passion är en samling heta samtidsnoveller där just passionen står i centrum. I Passion utforskar Clara Jonsson såväl det tabubelagda som det sensuella i erotiken. Här överskrids gränser och utmanas konventioner. Lustar får fritt spelrum och förbjudna begär bejakas. Kvinnor hittar i farliga möten en kraft i utlevelsen som väcker läsarens egna drömmar.
Passion är spännande, svensk erotik av en kvinna för kvinnor. Det är moderna berättelser om häftiga passioner och eviga begär. Det är läsning för öppna sinnen och kroppar mottagliga för njutning.

Med sina andra novellsamlingar Lust, Begär och Åtrå (Xstory, 2007-2010) har Clara Jonsson fått inte bara mycket uppmärksamhet utan också många läsare. Av Clara Jonsson finns på Xstory också Clara Jonssons dagbok (2010).

CLARA JONSSON är pseudonym för en känd svensk författarinna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Passion : erotiska noveller. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Inte direkt dåligt, men inte bra heller. Tyckte det...
  Antares (Stockholm), 24 maj 2013

  Inte direkt dåligt, men inte bra heller. Tyckte det var tämligen platta historier. En del av dem kändes väldigt krystade: "Jag måste få in en lesbisk story, en one-nighter, en i hissen, en bdsm och ett gift par!"
  Det ska liksom finnas något för alla, och risken är så att det blir så opersonligt och utslätat att det passar ingen istället - lite IKEAS köttbullar över det hela.
  Jag uppskattar längre historier så att man som läsare hinner få någon sorts relation till "deltagarna" i sexa... Läs hela recensionen

 2. En del av novellerna kittlar både fantasin och...
  Katharina , 10 maj 2013

  En del av novellerna kittlar både fantasin och verkligheten på ett ytterst påträngande och intressant sätt. Efter genomläsning kan några tåla en omläsning också.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Passion : erotiska noveller