Emmanuelle (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Erotisk klassiker
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2012-09-20
Förlag
Xstory
Översättare
Katja Birmann
Dimensioner
178 x 110 x 18 mm
Vikt
148 g
SAB
Hce
ISBN
9789185683697

Emmanuelle

(6 röster)
Pocket,  Svenska, 2012-09-20

Slutsåld

I Bangkoks utlandskoloni blommar sensualiteten - både inom och utom äktenskapen, mellan vänner och väninnor, vita och lokalbefolkning. Miljöerna det utspelar sig i är lyxiga: klubbar, barer, badanläggningar och välbärgade hem.
Jean, Emmanuelles make, har lärt henne kärlekens fröjder och i den nya miljön förstår den unga fransyskan att utnyttja sin specialbegåvning i ämnet. Det börjar redan i flygplanet på väg till Thailand. Det fortsätter i hennes lekar med väninnorna i poolen och fullbordas när hon träffar italienaren Mario - en expert på kärlek.
Han förleder henne med sin erotiska njutningsfilosofi, som de tillsammans omsätter i handling under en nattlig promenad till hemlighetsfulla kärleksnästen, opiumhålor och fallostempel.

Emmanuelle är en frigjord erotisk berättelse där balansgången mellan förtryck och lust resulterar i en intensiv och gränsöverskridande resa in i det exotiska. Boken kom ut första gången 1959 och ligger till grund för en av de mest framgångsrika erotiska filmer som gjorts.

EMMANUELLE ARSAN är pseudonym för makarna Marayat och Louis Rollet-Andriane. Till en början sades den enbart vara skriven av Marayat. Eftersom hennes make arbetade som fransk diplomat ville hon skydda hans identitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emmanuelle Arsan