En ängel till låns (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2011-04-15
Upplaga
1
Förlag
Sivart Förlag
Medarbetare
Ring, Torbjörn (form)
Dimensioner
230 x 162 x 19 mm
Vikt
490 g
SAB
Vep,Lz Milton, Humlan
ISBN
9789185705481
En ängel till låns (inbunden)

En ängel till låns

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2011-04-15
184
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Det här är min berättelse om hur min familjs liv slås i tusen bitar i ett enda slag. En kamp en kamp mot döden för livet. Det är en resa vars biljett inte var självvald men tydligen redan betald och priset var det högsta tänkbara. Calle blev tre och ett halvt år.
Humlan Milton

I denna bok får vi en inifrån-resa från en mamma med förstahandskunskap, från en som varit där och upplevt. Det är en plågsam läsning, för det handlar om när livet inte blir som man vill. När det allra värsta händer. Jag hade den stora förmånen att få lära känna Calle och hans mamma och pappa och följa dem genom stora delar av det skeende som hans mamma skriver om. Hopp, förtvivlan, sorg. Och nu bara sorg. Och ett sökande efter det som ligger bortom sorgen.
Anders Castor, Barnonkolog

Humlan har sin i sin bok En ängel till låns bjudit på en väl beprövad erfarenhet av vad det innebär att leva med döden flåsande i nacken och samtidigt fortsätta att kämpa för livet både sonens, sitt eget och familjens liv. Den beprövade erfarenheten kommer att tillföra alla som vill och kan följa med på den inre resa hon tar oss med på både i vårt personliga liv som människor och i vårt professionella liv som sjuksköterskor och läkare, kuratorer och sjukhuspräster.
Daniel Brattgård, sjukhuspräst, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

En bok att finnas i varje hem, på varje sjuksköterske/ läkarexpedition, på varje ansvarig politikers skrivbord (genomläst!). Den borde ingå i etikutbildningen för sjuk-vårdspersonal och tjänstemän på försäkringskassan, för att nämna några ställen.
Ann Edner, M.D., Ph.d., Överläkare, Med. ansvarig Lilla Erstagården Barn- och Ungdomshospice
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En ängel till låns
 2. +
 3. Välj hälsa!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Välj hälsa! av Stig Bengmark (kartonnage).

Köp båda 2 för 383 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En ängel till låns. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 15 januari 2012

  En mycket, mycket bra bok, som var väldigt, väldigt jobbig att läsa. Boken i sig var lättläst och välskriven. Men ämnet var tungt Fast jag vill ändå rekommendera boken till alla, även om tårarna rinner tidvis när man läser den. För det var oerhört intressant att få ta del av en mammas berättelse om sin son, som dog i cancer, endast tre och ett halvt år gammal"

 2. Angeläget
  Manne, 27 april 2011

  En Ängel Till Låns är en angelägen bok - för alla. Under livet möter vi döden på olika sätt - men att läsa om det här mötet med döden är smärtsam läsning.

  Historien är insiktsfullt beskriven och språket är personligt. Man kan inte undgå att dras in berättelsen och det är svårt att lägga ifrån sig boken innan den är färdigläst.

  Att få en inblick i hur man tar sig igenom det fasansfullt obegripliga väcker många känslor och tankar, men - precis som författarinnan skriver - så... Läs hela recensionen

 3. Läs den!
  Mia, 23 april 2011

  Kan rekomendera alla att läsa "En ängel till låns". Den är stark, hemsk och samtidigt fylld med kärlek och hopp.
  Att få följa familjen på deras helvetesresa blir en resa som svängs mellan hopp och förtvivlan. fastän man vet hur boken slutar hoppas man att den ska sluta lyckligt.
  Boken är lättläst och författaren förklarar och beskriver sakligt alla svåra termer, vilket gör att det blir inte svårt att följa med.
  Så uppmanar alla att läsa den!

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om En ängel till låns