Mayakoden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2008-06-01
Upplaga
1
Förlag
Regnbågsförlaget AB
Översättare
Erik Åhrberg
Originaltitel
The Mayan code : time acceleration and awakening the world mind
Illustratör/Fotograf
Christoper Cudahy Clow
Dimensioner
234 x 160 x 32 mm
Vikt
580 g
SAB
Kyg
ISBN
9789185757022
Mayakoden (inbunden)

Mayakoden

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2008-06-01
109
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Mayakoden är en djup utforskning av hur tiden och medvetandet, när vi närmar oss lsutet av Mayakalendern, accelererar och ger oss en ny förståelse av universum. Genom att använda sig av Carl Johan Callemans forskning, liksom även av ideérna från andra mayaklaenderforskare, undersöker Barbara Hand Clow 16,4 niljarder års eveloution för att tolka Jordens kreativa mönster - Världsmedvetandet. Dessa stora mönster kulminerar år 2011 och sedan under år 2012 kommer de stora astrolgiska influenserna att inspirera oss att uppnå enhet och upplysning.

Mayakoden visar hur Kalenderns tidscykler överrensstämmer med viktiga tidsperioder i Jordens och Universums evolutionära databanker. Dessa evolutionsstadier sammanstrålar under Kalenderns sista stadium, perioden mellan 1999 och 2011. Krig och terror, resurshantering och separation från naturen, utgör alla delar av de dagliga händelser vi måste bearbeta under desssa få korta år, som i sig utgör bevis på en allt snävare tidsspiral som vi upplever som att tiden snabbas upp. Barbara Hand Clow råder oss att vår egen personliga healing är den viktigaste faktorn när vi förbereder oss att ta detta kritiska språng i människans evolution - nu hänvisat till som uppvaknandet av det kollektiva medvetandet.

Barbara Hand Clow är en internationell representant för Maya (Comminidad Indigena Maya), en Cherokee-indiansk kulturbevarare och en internationellt erkänd cermoniell lärare och författare. Hon har skrivit tio andra bäöcker, omfattande Visioner från Plejaderna, de nio Dimensionernas Alkemi, The Mind Chronicles, Chiron och Catastrophobia och hon har en astrologisk hemsida: www.handclow2012.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mayakoden
 2. +
 3. Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett upplyst medvetande

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett uppl... av Carl Johan Calleman (inbunden).

Köp båda 2 för 335 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mayakoden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mayakoden
  Kanya Minaia, 11 september 2019

  Boken är intressant, men författaren verkar tro att en utveckling som kan ta flera sekler ska hända på några få år. Det har den bevisligen inte gjort, eftersom det hon förutsäger ska hända INNAN år 2012 bevisligen inte har gjort det...

 2. Kom Maya - från den försvunna ATLANTIS?
  Leo Cheiron (Österlen), 2 mars 2017

  Tips för en bra recension

  Förklara varför: Ange varför du tycker som du gör - motivera!
  Jag mötte Carl-Johan Calleman 2013, dvs strax efter att Jorden borde ha gått under 2012, enligt MSM. DÅ - fattade jag att jag borde förstå mer och bättre om Maya. VEM var de - och vad var deras mission?

  Fokus på boken: Recensionen ska handla om bokens innehåll och din upplevelse av den.
  Boken - är visserligen skriven 2007, men den är ändå aktuell - om inte för annat än att få en i... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Barbara Hand Clow