Hathor (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
233
Utgivningsdatum
2011-12-10
Upplaga
2
Förlag
Regnbågsförlaget
Originaltitel
The Hathor Material
Dimensioner
180 x 110 x 16 mm
Vikt
130 g
ISBN
9789185757138
Hathor (pocket)

Hathor

(4 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2011-12-10
95
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
"Vi är Hathor, kärlekens och ljudets mästare från en uppstigen intergalaktisk civilisation. Som vi en gång hjälpte det forntida Egypten och Tibet, så har vi nu återvänt för att hjälpa mänskligheten i dess nuvarande evolution."

Den här boken presenterar en djupgående undervisning kring mänsklighetens situation idag, samt vad vi har att förvänta oss framöver när vi nu definitivt går in i en tid av förhöjd frekvens och vibration. Denna frekvenshöjning kommer att ge återverkningar på allt liv på planeten och Hathor ger oss här en serie praktiska övningar som syftar till att underlätta frekvensskiftet.

Framför allt betonar Hathor vikten av att vara kärleksfull i nuet och som de säger: ?De invigningar som lärjungar förr i tiden genomgick i Mysterieskolor, får vi nu uppleva i vardagslivet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hathor
 2. +
 3. Heligt liv, helig död : nära-döden-upplevelsen i sju olika stadier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Heligt liv, helig död : nära-döden-upplevelsen ... av Robert Boldman (kartonnage).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Hathor. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande insikter
  Helena, 24 april 2019

  Spännande insikter i en annan värld. Kanske en verklighet men i utkanten av gemene mans uppfattningsförmåga. Men väl läsvärd - vi begränsar ju ofta vår perception till det vi redan kan något om. Den här boken vidgar vyerna och kanske även perceptionsförmågan.

 2. Hjälp från annan dimension
  Pär Hällqvist, 20 juli 2017

  En fantastisk upplevelse att läsa. Hathar ger ovärderliga råd till att klara livets vedermödor och förslag till övningar för att stärka Prana - som är A och O för att vi skall vara friska och bli friska. Har haft mycket hjälp av denna lättlästa bok!

 3. Fantastisk bok, rekomenderas.
  Inger, 8 september 2014

  Den var helt fantastisk! Jag har läst igenom den och ska nu läsa den och begrunda den, samt utföra alla de föreslagna övningarna.

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Hathor