Ibland bara måste man (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2007-06-01
Upplaga
1
Förlag
X Publishing
Översättare
Malin Strååth
Originaltitel
Boy meets boy
Medarbetare
Cederholm, Åsa (form)
Dimensioner
190 x 130 x 25 mm
Vikt
260 g
SAB
uHce
ISBN
9789185763016
Ibland bara måste man (storpocket)

Ibland bara måste man

(1 röst)
Storpocket Svenska, 2007-06-01

Slutsåld

Paul har det inte lätt just nu. Hans bästa vän Joni har dumpat honom och hela gänget för den där Chuck! Och Tony, hans andra bästa vän, är inspärrad i huset av sina hysteriska föräldrar för att omvändas. Och Noah sedan. Noah med de grönaste gröna ögon vill inte se honom längre eftersom Paul råkade kyssa sitt ex Kyle i skolans städskrubb. Rörigt värre! Och mitt i alltihop ska han hinna förbereda Glada änkans fest med döden-tema.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av David Levithan

Recensioner i media

"Finast, tillika mest mångfacetterad, av dem alla är dock David Levithans Boy meets boy (Ibland bara måste man), som vädjar efter en svensk översättning (---) Levithans bok är lika delar en solskenshistoria som en grundkurs i queer och antar i all sin faiblesse för gender bender och kärlekskaruseller nära nog Shakespeares proportioner."
ur "Ungdomsböcker: Homo och skola" av Johan Hilton, Expressen 2005-04-04.

Övrig information

Med vass humor och ett språk som trollbinder berättar David Levithan en historia utan motsvarighet i svensk litteratur för unga. I USA har boken bland annat tilldelats ALA Best Books for Young Adults. Ibland bara måste man är en humoristisk, galen och ofantligt romantisk bok.