Av jord är du kommen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (414.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Leyla Abdallah (del 3)
Inläsare
Mikael Bergstrand
Utgivningsdatum
2009-12-18
Förlag
HörOpp!
ISBN
9789185771851
Av jord är du kommen (ljudbok)

Av jord är du kommen (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-12-18
109
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play - från 79 kr/månad

Provlyssna på alla böcker · 14 dagars fri lyssning

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En iskall vinter har lamslagit Malmö. Journalisten Leyla Abdallah ska snart återgå till jobbet på morgontidningen efter sin mammaledighet när hon får ett erbjudande som hon inte kan tacka nej till. Stiftelsen Vitanova driver ett lovordat kvinnohärbärge och ger henne fria händer att skriva en bok om stadens hemlösa och utslagna. Leyla blir djupt engagerad i projektet.

När en känd heroinist hittas död i sin knarkarkvart avskriver polisen det som en överdos. Men Leyla misstänker att något annat ligger bakom. Snart påträffas en uteliggare död, med en makaber dikt skriven i sin panna, och det står klart att en seriemördare härjar i staden. Dikten aviserar fler mord och polisen tvekar inte att dra igång en omfattande mördarjakt mitt i julruschen. Samtidigt kämpar Leyla på sitt håll mot klockan för att stoppa förövaren. Till slut står hon öga mot öga med mördaren.

Av jord är du kommen är den tredje spännande delen i serien om journalisten Leyla Abdallah. Lyssna även på Doft av hämnd och Låt barnen komma till mig!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Av jord är du kommen