Beckmörker (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Joakim Hill (del 2)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2010-02-24
Förlag
Bokförlaget HörOpp
Dimensioner
124 x 124 x 1 mm
Vikt
30 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789185771875

Beckmörker

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva, Svenska, 2010-02-24
90 kr
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det lilla fiskeläget Råå var utan minsta tvekan en idyll. Men kvinnan som denna kväll satt på förarsätet i bilen på en av Råås smågator, med överkroppen lutad i sned vinkel mot passagerarstolen och huvudet vilande mot dess nackstöd, hade inget som helst idylliskt över sig.

Hon stirrade framför sig mot ett okänt fjärran, och den öppna munnen gav ansiktet ett märkligt, lätt förvånat uttryck hon var död.

Kriminalkommissarie Joakim Hill tänkte att hon var mycket vacker, och hans kollega Gårdeman tänkte precis detsamma. Trots den onaturliga förvridenheten nu, måste hon utan tvekan ha varit mycket tilldragande. Och dessutom alldeles för ung för att bara dö så där rätt upp och ner.

Hill kände den där objudna känslan av sorg gripa tag om honom när han försiktigt böjde sig in i bilen för att studera henne på närahåll. Vad han såg när han riktade ficklampan in i kupén gjorde definitivt inte saken lättare. Hon måste ha varit i åttonde månaden minst!

En fixstjärna på deckarhimlen Skånska Dagbladet

Spänning hela tiden Katrineholms-Kuriren
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Beckmörker. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Nästan
    Pia, 9 februari 2011

    Beckmörker är en klassisk deckare och det är lite skoj att det giftmord i historien. Det väcker många gamla läsminnen :-).

    I Beckmörker har Bodil Mårtensson en humor som ibland är subtil och ibland är av mer rakt på. Jag gillar inslaget med spökhistorien på Kärnan som är en kul sidohistoria.

    Det jag saknar är ett riktigt driv i intrigen. Jag rycks inte riktigt med vilket jag gärna vill göra i en deckare. Även upplösningen har några lösa trådar som jag gärna skulle ha sett redas ut.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Beckmörker