Torpeden (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Joakim Hill (del 3)
Inläsare
Kjell "Coach" Bengtsson
Utgivningsdatum
2010-02-24
Förlag
Word Audio Publishing
Dimensioner
125 x 123 x 2 mm
Vikt
20 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789185771899
Torpeden (mp3-skiva)

Torpeden

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Mp3-skiva Svenska, 2010-02-24
102
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Kriminalkommissarie Joakim Hill och hans kollegor vid Helsingborgspolisen står inför ett antal ouppklarade mord. Mördaren verkar vara proffs och lämnar inga ledtrådar, utom sin signatur. Offren är taggade med en liten lapp fastbunden i stortån. På lappen finns en gåtfull bild en svallvåg med fem svarta prickar under.

Joakim Hills tankar är samtidigt inriktade mot något helt annat och omstörtande. Den etablerade ungkarlen ska gifta sig. Men han vet inte att han fått en fiende, och att denne just lagt ett kontrakt på hans liv. Och att kontraktet gått till en professionell hitman, en lokal torped. Känd för sin skicklighet en som hittills aldrig misslyckats
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Torpeden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte tillräkligt spännande
    Pia, 9 februari 2011

    Torpenden av Bodil Mårtensson är en lättläst bok. Jag gillar Bodil Mårtenssons lite subtila och lite underfundiga humor som lyfter boken.

    Genom författarens raka sätt att beskriva omgivningarna och karaktärerna görs historien levande och trovärdig. Det vardagliga polisarbetet presenteras på ett sådant sätt att jag nästan glömmer att det är enbart fiktion.

    Jag gillar att boken utspelar sig i Helsingborg. Det är alltid skojigt när en bok utspelar sig någon annanstans än Stock... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Bodil Mårtensson