Pythians anvisningar (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Victoria Bergmans svaghet (del 3/3)
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2012-05-22
Upplaga
1
Förlag
Ordupplaget
Medarbetare
Molin, Johannes (form)
Dimensioner
216 x 150 x 40 mm
Vikt
660 g
SAB
Hc
ISBN
9789185785575

Pythians anvisningar

(31 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2012-05-22

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Pythians anvisningar är den avslutande delen i trilogin med Victoria Bergman och hennes andra personlighet psykologen Sofia Zetterlund i huvudrollerna.

Genom själv-terapi försöker Victoria komma tillrätta med sitt splittrade inre. I slutet av arbetet återstår endast det starkaste av Victorias sju under-jag.

Victoria Bergman dotter Madeleine är fortfarande samma gäckande skugga både för sina offer och för kriminalkommissarie Jeanette Kihlberg.

Uttrycket Phytians anvisningar syftar på de hänsynslösa regelverk som ledarna i det hemliga pedofilsällskapet Sihtunum i Diasporan skapat. I takt med att Victoria Bergman blir psykiskt friskare kan Sofia ge sin älskarinna Jeanette allt bättre vägledning i jakten på männen som skadat inte bara Victoria för livet, utan även dottern Madeleine.

Upplösningen äger rum på en av nazismens mest beryktade avrättningsplatser, Babij Jar i Ukraina. Och inte heller nu är det lag och rätt som regerar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Pythians anvisningar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Den svagaste i triologin och en besvikelse rent...
  Malin, 6 december 2013

  Den svagaste i triologin och en besvikelse rent avslutningsmässigt. Dock ändå mycket bättre än Läckberg och liknande töntförfattare. Duon har ett fantastiskt språk och vore det inte för känslan av att man inte fått till ett värdigt slut till en enastående story skulle den här få högsta betyg. Nu blir det en trea.

 2. Lika spännande och otäck som dom två tidigare böckerna...
  Britt-Marie Kullin, 15 juli 2013

  Lika spännande och otäck som dom två tidigare böckerna i trilogin.
  Rekommenderar verkligen alla tre böckerna.

 3. Den är tyvärr inte i närheten av de två första...
  Mareli, 24 juni 2013

  Den är tyvärr inte i närheten av de två första böckerna i trilogin om Victoria Bergman. Dock är den ju helt klart läsvärd.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna