Trumskolan : bok och dvd (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Trumskolan
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2009-03-23
Upplaga
1
Förlag
musikskolan.se
Dimensioner
298 x 207 x 16 mm
Vikt
320 g
SAB
Xha
ISBN
9789185791132

Trumskolan : bok och dvd

Häftad,  Svenska, 2009-03-23

Slutsåld

I boken finns över 1000 olika komp och övningar presenterade på ett pedagogiskt och överskådligt sätt. Varje avdelning inleds med en introduktion av kompmodellerna. I boken finns också övningstips, historik mm.
På den medföljande dvd-skivan hittar du över två timmar nyproducerade videolektioner. I lektionerna presenteras ett stort antal av bokens trumkomp tydligt och metodiskt. Kombinationen av bok och dvd-skiva gör materialet till ett perfekt hjälpmedel också för dig som vill lära dig spela trummor på egen hand. Smakprov från dvd-skivan ser du i videospelaren här ovanför.
Janne Jansson arbetar som slagverkspedagog och frilansande musiker. Han är utbildad vid Musicians Institute i Los Angeles, Drummers Collective i New York och vid Lärarutbildningen på Malmö Högskola. Janne är även mannen bakom till den populära trumskolan på internet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Janne Jansson

  • Trumskolan med videolektioner

    Janne Jansson

    I den omfattande boken finns mer än 1000 olika komp och övningar, presenterade på ett pedagogiskt och överskådligt sätt. Varje avdelning inleds med en introduktion av kompmodellerna. I boken finns också övningstips, historik m m. Videolektionerna ...