Julens bästa sånger för gitarr (med cd och på Spotify) (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Julens bästa sånger
Antal sidor
60
Utgivningsdatum
2011-10-25
Upplaga
1
Förlag
musikskolan.se
Medarbetare
Finndin, Elin (red.) / Åhlund, Pia (red.) / Bonde, Anna (form)
Dimensioner
296 x 210 x 7 mm
Vikt
218 g
ISBN
9789185791248
Julens bästa sånger för gitarr (med cd och på Spotify) (häftad)

Julens bästa sånger för gitarr (med cd och på Spotify)

Häftad Svenska, 2011-10-25
242
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Julens bästa sånger är en spelbok som innehåller alla sånger du behöver för att det ska bli en riktig jul. Boken vänder sig till musikanter i alla åldrar som spelat några år på sitt instrument. Vi tror att boken kommer att bli en återkommande favorit vid julmusicerande, både för dig som spelar hemma, i kultur- och musikskola, eller för dig som vill framträda med din musik. Urvalet är gjort så att du ska kunna spela julfavoriter i olika stilar och från olika länder och tidsepoker. Naturligtvis finns även sångtexterna med.

Cd-skivan
På den medföljande cd-skivan finns bakgrunder till alla låtar med bra och stiltrogna komp inspelade av professionella musiker. Varje låt börjar med ett intro så att du på ett enkelt sätt känner när du ska börja spela. Nästan alla sånger spelas två gånger, oftast med mellanspel.
Tanken är att du ska kunna använda kompet även vid dina framträdanden, så låtarna går i bra "konsert-tempon". Om du hellre vill spela tillsammans med någon som kompar dig är det enkelt, eftersom alla ackord är skrivna i rätt tonart för piano eller gitarr.

Julens bästa sånger för fler instrument
Bokserien Julens bästa sånger innehåller 10 böcker för olika instrument. För att låtarna ska ligga i ett välklingande, lättspelat och bra register för alla instrument är böckerna uppdelade i två grupper:
Böckerna för flöjt, klarinett/trumpet, altsaxofon och trombon är skrivna i samma tonart. Dessa instrument kan alltså spela alla låtarna tillsammans och till samma cd-skiva.
Böckerna för sopranblockflöjt/oboe, horn i F, gitarr, violin, viola och cello är skrivna i samma tonart. Dessa instrument kan alltså spela alla låtarna tillsammans och till samma cd-skiva.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Julens bästa sånger för gitarr (med cd och på Spotify)
  2. +
  3. Instrumenten - memoarer under konstruktion, del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Instrumenten - memoarer under konstruktion, del 1 av Eva Dahlgren (inbunden).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Utbult