Spela keyboard och piano (med cd, dvd och på Spotify) (kartonnage)
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Serie
Spela-serien
Antal sidor
52
Utgivningsdatum
2012-10-22
Upplaga
1
Förlag
musikskolan.se
Illustratör/Fotograf
Anna Bonde, Anna Zetterlund
Dimensioner
297 x 210 x 5 mm
Vikt
259 g
ISBN
9789185791286
Spela keyboard och piano (med cd, dvd och på Spotify) (kartonnage)

Spela keyboard och piano (med cd, dvd och på Spotify)

(2 röster)
Kartonnage Svenska, 2012-10-22
333
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
SPELA KEYBOARD OCH PIANO är en nybörjarskola för dig som vill kunna kompa olika musikstilar och spela med andra eller sjunga till eget komp. Materialet vänder sig till nybörjare i alla åldrar som vill lära sig spela på egen hand eller tillsammans med en lärare.

Här hittar du låtar som är valda för att du snabbt ska komma i gång med att spela musik i olika stilar. Du får lära dig många användbara komp och massor av ackord genom en klar och tydlig progression. Den unika dvd:n innehåller 98 videolektioner och på cd:n finns alla låtar inspelade, i sin helhet med proffsigt komp, piano och sång eller som mp3-filer som bakgrunder att spela till.

Boken
Materialet innehåller 47 kända låtar. I boken blandas olika sätt att notera låtarna på, precis som i verkligheten. Här finns kompskisser, texter med ackord samt noter med text och ackord. Nya toner, ackord och kompmodeller förklaras tydligt med illustrationer, text och noter.

Dvd-skivan
Dvd-skivan innehåller nästan fyra timmars lektioner till alla låtarna i boken. Här kan du bland annat se hur ackorden tas, hur du spelar de olika kompen, hur du väljer komp på din keyboard eller spelar melodin till en låt. På www.musikskolan.se kan du få ett smakprov och titta på några av lektionerna.

Cd-skivan
På den medföljande cd-skivan finns alla låtarna inspelade med ett inspirerande komp. Lyssna för att höra hur låten går eller spela tillsammans med cd-skivan. Alla sånger spelas i ett bra tempo för att du ska få en känsla för hur det kan låta när det är klart. Som en extra bonus på skivan finns även låtarna som mp3-filer utan sång och piano.

Författarna
Jan Utbult är läromedelsförfattare och arrangör. Jan är upphovsman till flera välkända läromedel som
t ex Gitarrbus, Spela-serien, Pianobus och Blåsbus. Pia Åhlund är musiklärare och läromedelsförfattare och står, tillsammans med Jan, bakom bl a Rockbandet 1 & 2 och Spela-serien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spela keyboard och piano (med cd, dvd och på Spotify)
  2. +
  3. Det är aldrig för sent att spela piano inkl CD : nybörjarbok för ungdomar och vuxna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det är aldrig för sent att spela piano inkl CD ... av Pam Wedgwood, Susan Clarke (häftad).

Köp båda 2 för 572 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna