Julens bästa sånger för piano (spiral)
Format
Spiral
Språk
Svenska
Serie
Julens bästa sånger
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
musikskolan.se
Dimensioner
305 x 215 x 10 mm
Vikt
230 g
ISBN
9789185791972
Julens bästa sånger för piano (spiral)

Julens bästa sånger för piano (spiral)

Spiral Svenska, 2017-10-30
297
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Julens bästa sånger (spiral) innehåller alla sånger du behöver för att det ska bli en riktig jul. Boken vänder sig till pianister i alla åldrar som spelat några år. Den passar både för dig som spelar hemma, i kultur- och musikskola eller för dig som vill framträda med din musik. Urvalet gör att du ska kunna spela julfavoriter i olika genrer och från olika länder och tidsepoker. Naturligtvis finns även sångtexter och ackord med. Spiralbindningen gör att boken lätt går att använda på pianots notställ.

Arrangemangen är skrivna på ett sätt som ger en bra avvägning mellan svårighetsnivå och klang. De innehåller som utgångspunkt melodi, baston samt någon ytterligare ton för att bli fylliga och låta bra. Tonarterna är anpassade för att passa För att underlätta för pianisten har ingen sång fler än två fasta förtecken.

På Spotify och andra streaming- och downloadtjänster hittar du alla arrangemang på albumet "Julens bästa sånger för piano". Lyssna gärna för att höra hur arrangemanget kan spelas.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Julens bästa sånger för piano (spiral)
  2. +
  3. Julens bästa sånger för viola (med cd och på Spotify)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Julens bästa sånger för viola (med cd och på Sp... av Jan Utbult (häftad).

Köp båda 2 för 527 kr

Kundrecensioner

Bloggat om Julens bästa sånger för piano (spiral)