Varning! Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
458
Utgivningsdatum
2010-06-01
Upplaga
1
Förlag
Lind & Co förlag
Översättare
Niklas Darke
Originaltitel
One man's story of a dangerous world and how to stay alive
Illustratör/Fotograf
Bernard Chang
Dimensioner
215 x 145 x 30 mm
Vikt
655 g
SAB
Lz Strauss, Neil,Ocla
ISBN
9789185801916
Varning! Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva (inbunden)

Varning! Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2010-06-01

Slutsåld

Jordbävningar, terrordåd, klimatkatastrofer, bilbränder, flygkrascher, bankkollapser och brutala gängstrider världen vi lever i verkar bara bli farligare och farligare.
Bakom varje alarmerande rubrik döljer sig tio oupptäckta hot. Kalla krigets status quo har ersatts av hundra väpnade konflikter. Och det moderna informationssamhället är tusen gånger mer utsatt för angrepp i och med allt mer känsliga och komplexa system.Du befinner dig ständigt i fara.

I Varning! har Neil Strauss träffat allt ifrån viltjägare till undergångssekterister för att hitta den ultimata överlevnadsstrategin. Han har provat skyddskläder, säkerhetsutrustning och självförsvar. Det finns mycket att tänka på vid såväl strömavbrott som ragnarök. Men boken är inte bara en katastrofhanteringsmanual. Den är också en välskriven och intressant skildring av livet i väst efter den 11 september 2001 en tillvaro som präglats av paranoida föreställningar och skrämseltaktik. Har nya regler och ändrade rutiner verkligen gjort oss tryggare eller är det tvärtom? Och vilken plats får den enskilda individen bland miljoner potentiella offer och massiva säkerhetspådrag?
Bara en sak är säker: Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva.

Neil Strauss är amerikansk författare och skribent som vunnit många läsare med titlar som Att älska som en porrstjärna, Den långa vägen ut ur helvetet och The Dirt. I sin nya bok kombinerar han den undersökande journalistiken från Spelet med det galna persongalleriet från sina biografier. Så bunkra upp med extra batterier till ficklampan, kryp ner under täcket och läs Varning! Allt annat vore en katastrof.

"Neil Strauss har bemästrat den professionelle amatörens konst. I Varning! lyckas han hitta humorn i en annars skrämmande tid, med kvickhet, klokhet och många gånger hysteriskt roligt resultat."
MAXIM

"Neil Strauss är en av världens bästa skribenter. Han skulle kunna göra ett parti plockepinn läsvärt."
Borås Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Varning! Om du inte läser den här boken kommer du aldrig att överleva. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Om du av rent misstag tvingas läsa boken...
  DreamDesign , 11 mars 2014

  ... kommer du inte överleva de fösta sidorna.

  Detta är den största rotvälskan du någonsin kommer att ha begått misstaget att låta dina ögon vila mer än ett par sekunder på.
  Författaren är så uppe i sig själv att han tror sig vara guds (eller någons) gåva till mänskligheten vad gäller kunskaper inom alla möjliga områden .. från överlevnadskunskap till dejting.

  Om du nu tror att - aha, han tycker så, då ska jag nog läsa boken för den är nog cool - .. tja, jag kan bara t... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Neil Strauss

Bloggat om Varning! Om du inte läser den här boken k...