Spunnet ocker : fragment om offer och resorna mot livet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2009-08-25
Förlag
King ink
SAB
Hc.03
ISBN
9789185807529
Spunnet ocker : fragment om offer och resorna mot livet (häftad)

Spunnet ocker : fragment om offer och resorna mot livet

Häftad Svenska, 2009-08-25
159
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Spunnet Ocker, en diktsamling som berättar historian om samhället, människorna och folksjukdomen, i form av dikter och aforismer. Boken ger dig sjukdomscykeln från förnekelsen till att åter bli en människa.

Idag lever vi en samtid med högt tempo med kraftig inriktning mot produktion och lönsamhet, i detta lever vi likt marionettdockor med sköra trådar med fingrar som rör oss snabbare för att uppnå de mål som vi säger är våra egna. Jag hoppas att denna bok skall ge några tankebilder som kanske får dig att se på den världsbild vi lever i, samt kanske en fundering över vad som egentligen betyder något för dig. Vad som verkligen betyder något när du står inför kommande vägval, samt när du når i mål.

Har du råd att stanna upp, har du råd att leva? Du kanske är rädd för att ta steget och söka inom dig efter din egen självkänsla och självbild. Kanske detta kan vara ett par ord i den riktningen som du behöver för att våga öppna dina ögon och se inåt, istället för att se på vår påklistrade omgivning. Om du vågar det, i så fall kanske detta kan vara nyckeln till din framgång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Spunnet ocker : fragment om offer och resorna mot livet
  2. +
  3. Berg och Dalvana : fragment från sex drömmar och ett liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Berg och Dalvana : fragment från sex drömmar oc... av Fredric Gustafsson (pocket).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredric Gustafsson

Bloggat om Spunnet ocker : fragment om offer och res...