Den enda lögnen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (465.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2007-01-01
Förlag
Earbooks
Översättare
Gunilla Roos
ISBN
9789185823130
Den enda lögnen (ljudbok)

Den enda lögnen Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2007-01-01

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Den enda lögnen har utsetts av Library Journal till en av de fem bästa deckarna under 2007 i USA (Best Thrillers of 2007).

"Harlan Coben är mästare på intriger med snabba vändningar. Fängslar från den första sidan - chockerar på den sista." Dan Brown

En natt försvinner fyra ungdomar som befinner sig på ett sommarläger i skogens mörker. Två av dem hittas sedan brutalt mördade. De andra två är spårlöst försvunna - förmodligen döda. En misstänkt man grips och döms senare för morden. Fyra familjer får sina liv förändrade för alltid.

Paul Cope Copeland, distriktsåklagare, har efter tjugo år lämnat sin systers tragiska död bakom sig. Han är fullt sysselsatt med att balansera sin uppåtgående karriär med livet som ensamstående far till en sexårig flicka. Cope arbetar hårt med ett kontroversiellt rättsfall: att få två rika vita collegepojkar fällda för en brutal våldtäkt på en svart prostituerad strippa.

När en man hittas mördad upptäcks kopplingar till Cope som arbetade som ledare på sommarlägret och till händelserna som inträffade tjugo år tidigare.

Den enda lögnen bjuder, liksom Harlan Cobens tidigare böcker, på en snabb dialog, tvära kast och många överraskningar. Den enda lögnen är en berättelse om familjerelationer, hemligheter och misstag som kastar sin skugga över många personers liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den enda lögnen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok - dålig uppläsare.
  Anders Magrioteli , 8 april 2023

  Harlan Coben är en hyfsat bra författare (inom den genre han representerar - vad den nu är), men den här boken saknar massor men har dessutom massor i överflöd då det gäller sexuella känslor mellan C & J. En aning tröttsamt. Till sist: T Bolme! Han låter som om han läste Nalle Puh-berättelse. Allan Edwall lät sådär. Och det passade bra med Puh och hans vänner. Men Bolme...

 2. Riktigt bra deckare!
  -, 20 september 2021

  Spännande från början till slut och Sveriges bästa uppläsare!!

 3. Dålig uppläsning
  -, 1 september 2021

  Harlan Coben är en favoritförfattare men orkar inte lyssna på Tonas Bolme som ibland läser innantill o ibland låter som rn morfar som löser sagor för barn . Får lösa boken istället

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben