Blindgång (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (286.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Godenius
Utgivningsdatum
2007-10-23
Förlag
Earbooks
ISBN
9789185823215

Blindgång

Ljudbok, Svenska, 2007-10-23
93 kr
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Gode Gud - viskade människorna i församlingen i Östmora kyrka i skräck när de såg två barn sakta lyfta mot taket - måtte de inte slås sönder mot muren. Spontant klädde de sin häpenhet i konkreta ord av gripbar oro. De Såg taket lyftas av en vind och kände hur en tjutande stor drog genom rummet och drev ut kyrklukten. Marianne Fredriksson berättar för oss en händelserik, nyanserad och varm historia, gripande spännande och fylld av insikter och tröst.

Berättelsen är så överfylld av dramatiska historier att den är omöjlig att återberätta i några få ord. Det enda man kan säga är att i denna roman är livet alltid satt på sin spets. Berg sjunger, djup står upp. Ingenting är trivialt, allt är laddat. Men livet är alltid möjligt. Alltid storslaget.

Lisbeth Larsson, Expressen

I Blindgång flyter inget blod, jagas inga skurkar, beskrivs inga heta samlagsscener. Men här finns så mycket annat. Jag lovar, du blir inte besviken.

Ia Sellberg, Östra Småland

Hennes prosa är till formen lättillgänglig och skickligt dramatiserad. Men innehållet är komplext och vädjar både till känsla och intellekt.

Eva Ottosson, Svenska Dagbladet
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Blindgång