Sigrids hemlighet - Släkten del 2 (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (272.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2009-03-20
Förlag
Earbooks
ISBN
9789185825943
Sigrids hemlighet - Släkten del 2 (ljudbok)

Sigrids hemlighet - Släkten del 2 (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2009-03-20
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sigrids hemlighet är andra delen i Historiska Medias romanserie Släkten, där kända författare berättar Sveriges historia med utgångspunkt i en fiktiv släkt och dess medlemmars öden och äventyr. Första delen i serien var Katarina Mazettis vikingasaga Blandat blod. I Sigrids hemlighet tar Karin Wahlberg över berättelsen.

Denna gång utspelar sig handlingen i början av 1000-talet i och omkring Sigtuna. I dess centrum står den unga Sigrid som alltsedan den natt då hennes lillebror Östen försvann bär på en tung hemlighet.

Efter den hemska natten förändras livet i ett slag. Fadern dör och Sigrid gifts bort med den stenrike men åldersstigne Stenkil Stenson. Hon rycks upp från sina rötter och förs till sitt nya hem, Sätuna. Där inser hon snart att äktenskapet tillkommit för ett enda syfte: den unga bruden ska leverera en arvinge.

Sigrids hemlighet är en spännande historisk roman om tidlösa känslor, om ensamhet och sorg, om kärleken mellan barn och föräldrar och om rädslan att förlora den man håller mest kär.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Sigrids hemlighet - Släkten del 2