Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
2014-02-24
Upplaga
1
Förlag
Olika Förlag
Originaltitel
What makes a baby
Illustratör/Fotograf
Fiona Smyth
Dimensioner
235 x 230 x 10 mm
Vikt
361 g
SAB
uVg,uOac
ISBN
9789185845750
Hur görs bebisar? (inbunden)

Hur görs bebisar?

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-02-24
155
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
"Så smart! Den första boken som berättar hur barn blir till, och samtidigt inkluderar alla."

Hur görs bebisar?
Och vad behövs för att det ska bli ett barn?
Hur lång tid tar det för en bebis att växa?
Och vem bestämmer när den ska komma ut?
En bok för alla sorters barn och alla sorters familjer.

Boken är OLIKAs första översatta bok och inkluderar även originaltexten på engelska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hur görs bebisar?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En bok för alla
  reinholdsson, 28 mars 2017

  Underhållande för både små och stora. Bra bilder och gillar att de visar att bebisen kan komma till en familj på olika vis

 2. Enkel beskrivning av befruktning
  Lina, 20 januari 2015

  En bra bok med enkel text som beskriver hur barn blir till utan att berätta om samlag. En fördel när man har barn som tillkommit via ivf. Anledningen till att boken inte får fem stjärnor är att det som är dess styrka, att den bara beskriver befruktningen, är även dess svaghet. Skulle önska att den också nämnde var/hur befruktning kan ske, dvs samlag, insemination och ivf. Ett stort plus är att boken tar upp både vaginal födsel och kejsarsnitt!

 3. Älskad bok.
  Hannah , 15 november 2014

  Dotterns absoluta favorit! Hon fick den i födelsedagspresent när hon fyllde 5 år, och berättar nu för alla som vill lyssna hur bebisar görs. Förklarar på ett lättförståeligt sätt hur det fungerar och uppmuntrar till samtal om hur det var när barnet själv blev till.

 4. kanon

  Jättebra bok som inkluderar ALLA. Den borde alla (speciellt kärnfamiljer) läsa och även användas på förskolor och skolor tycker jag. rekommenderas!!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Cory Silverberg

Recensioner i media

"Informativ och underhållande läsning för barn till alla sorters föräldrar, hetero eller homo." Queerty, U.S.A "En fenomenal och efterlängtad tillgång för alla familjer idag." Bay Windows magazine, U.S.A "Hur görs bebisar? kommer att få varje barn, förälder och pedagog att känna att det viktigaste med mänsklig reproduktion är att någon, någonstans, väntade på att vi skulle komma till världen."
Förskollärarmagasinet EFTO Voice, Canada

"Hur görs bebisar? är en underbar, rörande och briljant skriven och vackert illustrerad bok som verkligen är för 'alla sorters familjer och alla sorters barn'. Den skapar ett utrymme för föräldrar att svara på frågor om hur barn blir till på ett sätt som passar barnets ålder och på ett sätt som berättar om just deras familj och personerna runt dem. Barn och deras vuxna kommer att älska den här boken."
Jolanta Scott-Parker, VD, Canadian Federation of Sexual Health.

"Cory Silverberg har fått en briljant idé och utfört den per fekt! Alla vi som arbetar med sexualupplysning har saknat en 'var-kommer-bebisar-ifrån-bok' som passar alla barn, inte bara dem som har en mamma och en pappa som också råkar vara deras biologiska föräldrar. Illustrationerna är underbara."
Miriam Kaufman, chef för avdelningen för ungdomsmedicin, The Hospital for Sick Children, och professor i barnhälsa, University of Toronto

"Så smart! Den första boken som berättar hur barn blir till, och samtidigt inkluderar alla."
Johanna, förälder, Sverige