Leklust : eller flickan utan egenskaper (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
512
Utgivningsdatum
2008-12-04
Upplaga
1
Förlag
Weyler Förlag
Översättare
Christine Bredenkamp
Originaltitel
Spieltrieb
Medarbetare
Wohlfahrt Larsson, Elsa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 33 mm
Vikt
260 g
SAB
Hce
ISBN
9789185849161
Leklust : eller flickan utan egenskaper (pocket)

Leklust : eller flickan utan egenskaper

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2008-12-04

Slutsåld

Ada och Alev, elever på en gymnasieskola, driver ett sexuellt spel med en av sina lärare. Spelet utvecklas till utpressning och går dem sedan ur händerna. En generationsroman om ungdomar som vägrar att acceptera våra värden och värderingar.
Juli Zeh skriver ett slags prunkprosa med en oerhörd samtidskänsla. Leklust var hennes definitiva genombrott i Tyskland och har översatts till mer än tiotalet språk.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leklust : eller flickan utan egenskaper. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Leklust
    Patricia, 3 januari 2016

    Spännande historia tänkte jag! Kan ju bli hur bra som helst, men nej den kunde varit så mycket bättre. Det tog ett tag att läsa den då varje gång det handlar om Ada, så ska hennes intelligens bredas ut, vilket jag inte tyckte var nödvändigt i många fall. Det blev drygt på något sätt. Annars var den tydlig när det gällde personernas karaktärer & personligheter. Men jag är besviken, förväntade mig spänning, drama & känslor. Det var liksom stora potentialer som inte får leva ut till max. Jag tyckte den var väldigt utdragen & nästan tråkig.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Juli Zeh