Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2014-02-18
Förlag
Weyler förlag
ISBN
9789185849772
Felicia försvann (e-bok)

Felicia försvann (e-bok)

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-02-18
69
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Felicia är nummer tre, sen blev de nio, fast en bror dog. Ändå en flock. Papporna blev fyra. Men bara en mamma. Världens bästa mamma? Expert på barnuppfostran i alla fall, om hon får säga det själv. Men Felicia försvann, och ingen kunde säga hur.

En skildring av en barndom och de spår den har satt i den vuxna kvinnan.

En sak ska du ha klart för dig. Att här vill jag inte se några sura miner. Jag vill se en glad flicka. Har du förstått? Och visst, jag förstår. Jag har fått en hårt åtstramande fläta av mamma och en tillrättavisning. Men i hemlighet har hon fått något tillbaka. Och det vet hon inte om. För när hon håller så där om min haka så skickar jag allt mitt hat som jag har. För mig själv, i min egen tystnad.

Felicia Feldt (född -67) bor i Stockholm och arbetar som manusförfattare på en kommunikationsbyrå. Felicia försvann är hennes första bok för vuxna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Felicia försvann. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Felicia försvann
    Bokälskaren, 20 juli 2012

    Felicia växte upp som barn nummer tre till "supermamman" Anna Wahlgren, som bland annat gjorde stor succé med Barnaboken, om hur barn uppfostras på bästa sätt. I Felicia försvann får vi utomstående se att supermamman kanske hade bra teorier om hur man ska uppfostra barn, men i verkligheten tycker jag att hon misslyckas kapitalt. Hon styr sin familj med järnhand, det är skräck och terror som råder, snarare än kärlek och harmoni. Männen kommer och går, Wahlgren hinner gifta sig hela fyra gånger... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Felicia Feldt

  • Dödsbädden

    Felicia Feldt

    »År 2012 debuterade jag med självbiografin Felicia försvann . Sedan dess har jag turnerat runtom i Sverige och föreläst kring boken. Felicia försvann har med andra ord levt ett långt liv.Boken blev också, i samarbete med Karin Thunberg, uppsatt so...

Bloggat om Felicia försvann