Ge aldrig upp (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2007-11-01
Förlag
Frank förlag
Dimensioner
190 x 145 x 25 mm
Vikt
380 g
SAB
Lz Alonzo, Michael
ISBN
9789185865000
Ge aldrig upp (inbunden)

Ge aldrig upp

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2007-11-01

Slutsåld

Är barnen kvinnans egendom efter en skilsmässa? Har en kvinna rätt att beröva sitt barn den andre föräldern om hon inte längre vill leva med honom?
 I Ge aldrig upp berättar Michael Alonzo, den förre sångaren i kultpunkbandet KSMB samt Stockholms negrer, sin egen historia. Det är berättelsen om hur han förälskar sig och gifter sig med en kvinna som utåt sätt är kärleksfull och god, men som inom hemmets väggar snart visar sig vara en djävul - en kvinna som slår och misshandlar sin man. När Johanna senare väntar parets barn bestämmer hon sig dessutom för att hon inte vill ha Michael som far, varpå hon kidnappar pojken och försvinner.
 Naket och självutlämnade berättar Michael Alonzo om hur han av sonens mamma blir fråntagen rätten att träffa sin son. Och vi får därefter följa den svåra kampen för att få honom åter.
 Ge aldrig upp är en gripande skildring av den starka kärleken mellan en far och hans son. Det är en berättelse om föräldraskap och om en far som vill göra allt för att få tillbaka sin son. Det är en bok som inte lämnar någon oberörd.

 

 
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ge aldrig upp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Viktigt debattinlägg!
    magnus, 7 februari 2008

    I boken beskriver Mikael hur män systematiskt missgynnas i vårdnadstvister. Det är alltid kvinnan som, trots att hon är våldsam och på alla sätt olämplig, ändå får rätten på sin sida. Jag har sällan läst en bok som upprört mig så mycket.

Visa alla 1 recensioner