Elfriede (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2011-11-15
Upplaga
1
Förlag
Optimal Press
Dimensioner
165 x 170 x 20 mm
Vikt
420 g
ISBN
9789185951383
Elfriede (inbunden)

Elfriede

Inbunden Svenska, 2011-11-15

Slutsåld

Elfriede är en medelålders kvinna som befinner sig högt upp i hierarkin i företaget hon är anställd. Hon tjänar bra och har inflytande, men känner sig ändå inte nöjd med tillvaron. Vad är det som händer om nätterna? Vart tar hon egentligen vägen på lunchrasterna?
Boken innehåller för ovanlighetens skull även en dos mycket svart humor. Om förra boken var feelbad, så är det här feelgood med mängder av svärta.

Åsa Grennvall (född 1973) är en Sveriges mest uppmärksammade serieskapare. Med böcker som den prisbelönta Sjunde våningen och en blandning av självbiografi och genustänkande har hon blivit stilbildande inom den moderna svenska serien. Elfriede är hennes åttonde bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Åsa Grennvall

  • Deras ryggar luktade så gott

    Åsa Grennvall

    Åsa Grennvalls nionde serieroman heter Deras ryggar luktade så gott och har hyllats av en enig kritikerkår under hösten. Den självbiografiska berättelsen om Jenny som växer upp i en familj oförmögen att uttrycka känslor och kärlek, har skakat om b...

  • Jag håller tiden

    Åsa Grennvall

    Vinnare av Urhunden för 2016 års bästa originalsvenska seriebok I en dagboksanteckning från 2004 skriver Åsa: "Det är synd om pappa som har en så gammal, ful och pinsam dotter som aldrig kommer kunna ge honom några barnbarn ens?. Några år sen...

Bloggat om Elfriede