Är det Saltmannen? : svenska folkets felhörda låtar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
223
Utgivningsdatum
2009-02-17
Upplaga
1
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Kerold Klang, Thomas Olsson
Dimensioner
176 x 110 x 15 mm
Vikt
240 g
SAB
G
ISBN
9789186003227
Är det Saltmannen? : svenska folkets felhörda låtar (pocket)

Är det Saltmannen? : svenska folkets felhörda låtar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2009-02-17

Slutsåld

Läs ett provkapitel här>>

En mycket rolig bok med felhörda låttexter, som kommer att generera många skratt. Boken passar utmärkt som gåbort-present.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Är det Saltmannen? : svenska folkets felhörda låtar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra mot tristess!
    Våren är på G, 25 februari 2009

    Det kommer så mycket sköna böcker nuförtiden! "Saltmannen" är jättelattjo och kul, likaså "Brev till Samhället" och "Anslaget 2 - nu med svenska folkets mejlsvar" lovordar jag starkt!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Är det Saltmannen? : svenska folkets felh...

Övrig information

Saltmannen.se är Sveriges största hemsida för felhörda låttexter. På sidan samlas låttexter och kommentarer från felsjungarna. Namnet på sajten kommer från en felhörd textrad där hiphop-kungen Petter rappar "är det sant, mannen?". Här är äntligen boken med de bästa felhörningarna! Eller vad sags om trettioåringen som bad coverbandet på julfesten att spela Ebba Gröns "Hoppa under granen, du kan lita på mig, du kan lita på mig"...?

Mannen som står bakom saltmannen.se, Joakim Arhammar, har i många år samlat felsjungna visdomsord och nu sammanställt denna bok med de roligaste felhörningarna. Boken är rikt illustrerad av några av Sveriges främsta serietecknare och innehåller kommentarer från felsjungarna själva. "Är det Saltmannen?" är en humorpocket från Kartago Förlag.