Pennan i näsan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2010-04-15
Förlag
Kartago Förlag
Dimensioner
235 x 205 x 13 mm
Vikt
480 g
SAB
Hci
ISBN
9789186003524

Pennan i näsan

(16 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2010-04-15
83
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.


En stenmarkare är en bild som har omvandlats till ett collage med subtil, knappt skönjbara medel. Företrädesvis en bild hämtad ur 50- eller 60-talets kolorerade veckopress. Lägg därtill en textrad som inte liknar något annat inom litteraturen, som har en existentiell och humoristisk underström som gör att man måste läsa den många gånger, på flera olika sätt och upptäcka något nytt varje gång.
Pennan i näsan är en ny samling med 155 bilder av Stenmark när han är som allra bäst.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Pennan i näsan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt trevlig
  Rolf Barreby, 6 april 2022

  Hans böcker är alltid värda både en och två genomtittningar. Hans humor delar nog folket men jag uppskattar honom stort och de som tycker om Stenmark vet att varje ny bok är värd att gås igernom.

 2. Man kan inte annat än älska de träffsäkra serierna som...
  Agneta Carlsson, 5 augusti 2013

  Man kan inte annat än älska de träffsäkra serierna som Stenmark levererar. Humor och allvar blandat i en otroligt skönt stil. Ofta skrattar man högt!

 3. Lika rolig som vanligt
  Ellen L, 9 januari 2011

  Jag tröttnar aldrig på Jan Stenmarks kombinationer av bilder och texter. Ibland är de enbart roliga och andra gånger fastnar skrattet i halsen. Det känns som att han ser igenom alla människors fasader. Ofta tar han vara på tristessen och på det futtiga i tillvaron.

  Gillar särskilt en bild på en tall med segel. Text: "I stället för att kasta bort mitt sommarlov på att göra barkbåtar, satte jag segel på hela jävla tallen".

  Det är humor på hög nivå och boken rekommenderas till ALLA.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jan Stenmark