Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bleckmossen
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2011-11-10
Förlag
Kartago Förlag
Illustratör/Fotograf
Carolina Ståhlberg
Dimensioner
260 x 195 x 13 mm
Vikt
669 g
SAB
Hci
ISBN
9789186003883

Bleckmossen : sjöhästens hemlighet

Häftad, Svenska, 2011-11-10
113 kr
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Detta är den spännande historien om hur tre ungdomar från den bortglömda och slitna förorten Bleckmossen, kommer ett värdetransportrån på spåren. Berättelsen tar sin början när två lastbilar närmar sig Bleckmossen från var sitt håll. I den ena sitter tre gangsters på flykt och i den andra sitter en den rebelliska och självständiga Siri, på väg mot Bleckmossen med sin pappa.

Varför tvingas allt fler affärer i Bleckmossens centrum stänga igen? Till och med favorithaket "Pizzeria San Francisco" står inför konkurs. Hur kan det då plötsligt öppna en ny lyxig fiskrestaurang strax intill? Ungdomarna i Bleckmossen bestämmer sig för att undersöka saken.

Här är den fristående och nyskrivna berättelsen baserad på samma karaktärer som återfinns i serieföljetongen "Bleckmossen Boyz" som gått i Kamratposten sedan 2006. "Bleckmossen Boyz" publiceras löpande i Kamratposten och har blivit ett av de mest populära inslagen i tidningen. Serien är en blandning av absurd realism med inslag av spänning, kärlek, humor och relationer. Bleckmossen är tecknad och inspirerad av mangaserier.

Fler favoritkaraktärer från följetongen Bleckmossen Boyz dyker upp i boken. Håkan är den odräglige sportkillen som alltid letar efter nya sätt att mobba Emil och Amir (men som kanske i hemlighet hyser helt andra känslor för Emil). Och så finns förstås den hemlighetsfulle Ivan, en man med ett mörkt förflutet som spion inom KGB. Han håller - av någon mystisk anledning - alltid ett vakande öga över Bleckmossengänget.Se även mer på bloggen
www.bleckmossen.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bleckmossen : sjöhästens hemlighet
  2. +
  3. Bleckmossen. Samlade äventyr. Del 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bleckmossen. Samlade äventyr. Del 2 av Carolina Ståhlberg, Oskar Ekman (häftad).

Köp båda 2 för 252 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bleckmossen : sjöhästens hemlighet