Det är inte magi - det är energi. En bok om kraften i upplevelsebaserad kommunikation (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
124
Utgivningsdatum
2012-01-19
Upplaga
1
Förlag
Meetings International Publishing
Dimensioner
215 x 152 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Qblb,658.8
ISBN
9789186005054
Det är inte magi - det är energi. En bok om kraften i upplevelsebaserad kommunikation (inbunden)

Det är inte magi - det är energi. En bok om kraften i upplevelsebaserad kommunikation

Inbunden Svenska, 2012-01-19

Slutsåld

"Vi lever i ett informationssamhälle."
Så sade man säkert på 1500-talet också, men någon lär ha räknat ut att vi idag får i oss mer information på ett dygn än en vad den medeltida människan fick i sig under en hel livstid. Detta faktum får konsekvenser för alla som arbetar med kommunikation. Det vill till att man har något fantastiskt att säga för att människor ska lyssna. Eller - att man kan säga det på ett fantastiskt sätt! Vi tror inte att det är så mycket budskapen som skiljer framgångsrika företag från mindre framgångsrika. Vi tror att det är sättet de för ut sina budskap!

"Tankar leder till slutsatser. Känslor till handling."
Med mer än femtio års samlad erfarenhet vet vi vilken enorm kraft det finns i det vi kallar "upplevelsebaserad kommunikation". Upplevelser kan förmedla, förklara och förstärka interna och externa budskap. Upplevelser kan göra mottagarna känslomässigt delaktiga i mål och visioner. Och företag och organisationer som lyckas skapa förståelse och delaktighet bland medarbetare och kunder rör sig snabbare framåt, så enkelt är det.
Vi är så övertygade om det levande mötets möjligheter att förflytta människor och förändra attityder att vi har valt att skriva en hel bok om det. Just nu har du den i din hand, men vi hoppas att den ska ta plats i både din hjärna och ditt hjärta.

Tommy Lundberg, Beatrice Svedberg och Stefan Åsbrink
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »