Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Berit Hård (del 1)
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2010-09-22
Förlag
Modernista
Medarbetare
Sundh, Lars (form)
Dimensioner
235 x 157 x 35 mm
Vikt
630 g
SAB
Hc
ISBN
9789186021740

Bluffen

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2010-09-22

Slutsåld

Någon försöker döda Sveriges mest bästsäljande författare med en penna på bokmässan i Göteborg. Dekadenta, överviktiga skandaljournalisten Berit Hård råkar filma attentatet. Med rått sinne för underhållningsvärdet hos en mediebransch i kris inleder Unni Drougge en planerad spänningstrilogi med Berit Hård som centralfigur.

Få svenska författare har Unni Drougges position i offentligheten. Hon har sedan debuten med generationsromanen Jag, jag, jag! [1994] och genombrottet med skilsmässodramat Andra sidan Alex [1996] varit en skarp debattör, vars engagemang alltid väckt känslor. Drougges självutlämnande författarskap, som aldrig duckat för kontroversiella ämnen som våldsamma relationer, mediala maktspel eller missbruksproblematik, har gett henne en stor och hängiven läsekrets. Bluffen är hennes elfte roman och den första på Modernista.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Bluffen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En härlig drift med mediavärlden - att Unni Drougge...
  Pia, 9 maj 2013

  En härlig drift med mediavärlden - att Unni Drougge bjuder på sig själv lika mycket stör mig inte det minsta

  Skrattade högt och mycket åt den befriande okvinnliga huvudpersonen Berit Hård, en kvinna som gör det vi alla någon gång skulle vilja men inte alltid vågar.

  Ser fram emot att läsa fortsättningen!

 2. Dåligt skriven bok. Lite märkligt av en författare att...
  Annelie, 1 maj 2013

  Dåligt skriven bok. Lite märkligt av en författare att skriva om sig själv samt många andra kända namn i en fiktiv berättelse. Inget jag rekommenderar.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Unni Drougge