Den globale entreprenören (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2010-04-19
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Översättare
Christian Ekwall
Originaltitel
Business Stripped Bare - Adventures of a Global Entrepreneur
Dimensioner
178 x 109 x 21 mm
Vikt
200 g
SAB
Lz Branson, Richard
ISBN
9789186047207
Den globale entreprenören (pocket)

Den globale entreprenören

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket,  Svenska, 2010-04-19

Slutsåld

Den karismatiske Sir Richard Branson är en av världens mest framgångsrika entreprenörer. I "Den globale entreprenören" berättar han, på sitt karakteristiskt öppenhjärtiga sätt, om sitt liv och avslöjar ofattbara sanningar om sina mest riskfyllda, briljanta och djärva affärer.

Sir Richard delar även med sig av sina tankar om världsekonomins förändring och förklarar hur ett internationellt samarbete måste till för att tackla miljöhoten och för att vi ska kunna investera på bästa sätt i vår planets framtid.

"Den globale entreprenören" är en dynamisk, inspirerande och nyskapande bok för dig som vill skapa framgång i affärslivet och sätter stor vikt vid att göra skillnad.

Om boken:
"Den bästa bok om entreprenörskap jag hittills har läst. Det är en unik bok som borde platsa på alla företagares och investerares sängbord, inte minst i tider som är präglade av finansiell härdsmälta." Aktiespararna

Om författaren:
Sir Richard Branson är en av världens mest kända och respekterade entreprenörer. Hans företagsimperium Virgin group har haft en enastående utveckling sedan starten. Branson har också blivit känd för sina olika äventyrs-projekt där han bland annat flugit jorden runt i en varmluftsballong. 1999 adlades han av drottning Elizabeth för sina företagsframgångar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den globale entreprenören. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt inspirerande.
  Mperor, 30 september 2014

  Är detta din första bok du läser av Richard Branson så får den en 5a. har du läst fler får den 3-4. Brukar alltid rekommendera orginalspråket, men det är inget som drabbar denna bok.

 2. Som vanligt så ska man läsa böcker på originalspråket...
  Emma, 22 april 2013

  Som vanligt så ska man läsa böcker på originalspråket så långt man kan, kanske hade det räddat den här boken som är så dåligt skriven att det kunde ha räckt med fem sidor, en tidningsintervju eller ett långt blogginlägg. Han maler på om sin egen förträfflighet och upprepar sig i varje kapitel, kort sammanfattning: våga! Ta hand om din personal! Fördela ansvaret mellan koncern och dotterbolag, då vågar du satsa och misslyckas med ett utan att hela koncernen går under. Nu har du sparat 40 spänn och fem timmar av ditt liv.

 3. Branson är inspirerande och en fantastisk historia som...
  Sebastian Lindqvist (Stockholm), 16 april 2013

  Branson är inspirerande och en fantastisk historia som person. ADHD och dyslexsi blev inget hinder, bara en tillgång. Men tipsen finns inte, detta är en ren biografisk historia.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Richard Branson