Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2010-10-11
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Svensson, Matilda (form)
Dimensioner
181 x 134 x 10 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc.017
ISBN
9789186047252
Mina möten med de kända och en okänd (häftad)

Mina möten med de kända och en okänd

Häftad Svenska, 2010-10-11
169
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Larz Lundgren, även känd som den bejublade och bespottade Rune Häger, har hunnit samla på sig en rad spännande historier och möten under sitt yrkesverksamma liv. Och nu har han äntligen bestämt sig för att ge ut dem i bokform.

I "Mina möten med de kända - och en okänd" berättar han på ett livfullt och roande sätt om en mängd kufiska sammanträffanden med så kallade kändisar. Här får vi bland annat veta hur det gick till när han mötte Andy Warhol i New York på en av dennes "signeringsfester"
När han hamnade i samma hiss som Fats Domino. Eller när Cliff Richard bara lät sig intervjuas av Larz och ingen annan. Och mycket mycket mer. Exemplen kan fortsätta i oändlighet, men då blir det inte lika roligt att läsa boken!

"Hans blogg är den i särklass bästa i landet, hans radioprogram var smärre sensationer på sin tid [...] Larz är Kung!"

Per Gessle

"Man drar ofta på munnen åt hans sätt att beskriva de missöden en entusiastisk journalist och reklamman kan råka ut för i nöjesbranschen".

Nisse Hellberg, Wilmer X

"Mitt i dagens blogg- och twitter-utbud är Larz Lundgren nåt så ovanligt och välkommet som en riktig kåsör av klassiskt snitt."

Mats Olsson, Expressen
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Larz Lundgren

  • Min tid som raggare

    Larz Lundgren

    Min tid som raggare är en klassisk sommarroman som utspelar sig i och kring Halmstad samt Falkenberg. Men det kunde varit var som helst i 60-talets Sverige. Göran har en sista sommar i frihet innan lumpen. Tillsammans med kompisen Roy köper han en...

Bloggat om Mina möten med de kända och en okänd