We can all contribute (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-11-07
Upplaga
1
Förlag
Fri Tanke Förlag
Medarbetare
Johansson, Pär (form)
Dimensioner
330 x 280 x 35 mm
Vikt
2490 g
SAB
In
ISBN
9789186061968

We can all contribute

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2013-11-07
498
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
40 artister. Två bröder. En kamera.

We Can All Contribute är årets snyggaste och mest inspirerande fotobok, en exklusiv samling porträtt av svenska artister med stora hjärtan.

Bröderna Christian och Carl-Johan Brandt, till vardags läkare respektive ekonom, har under två års tid porträtterat 40 svenska artister i ett unikt projekt. Det som började som en vild idé resulterade i en ambitiös och vacker fotobok där samtliga inblandade har ställt upp helt utan ersättning för att därigenom stödja Läkare utan gränser. De vackra fotona samsas med personliga texter skrivna av artisterna själva, utdrag från låttexter och anekdoter från mötena. Sven-Bertil Taube, Eva Dahlgren, Timbuktu och Helena af Sandeberg och 36 andra svenska musiker och skådespelare bjuder generöst in och låter oss komma nära.

Vilka artister som skulle delta i fotoprojektet var inte bestämt från början. Man började med ett par kontakter och förlitade sig på att varje person som ställde upp skulle lämna över stafettpinnen till en ny och intressant artist. Det blev en spännande resa som förutom en stor bredd av medverkande också ledde till ett djup och ett engagemang som genomsyrar hela boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. We can all contribute
  2. +
  3. Hällristningarnas värld

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hällristningarnas värld av Johan Ling (inbunden).

Köp båda 2 för 737 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna