Usama bin Ladin : död eller levande? (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Mötesplats Samtiden
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2009-12-01
Upplaga
1
Förlag
Alhambra
Översättare
Ingvar Rydberg, Ulla Ericson
Originaltitel
Usama bin Laden: Dead or Alive?
Dimensioner
200 x 132 x 7 mm
Vikt
160 g
SAB
Lz Usama bin Ladin,Oclb-qa
ISBN
9789186063085
Usama bin Ladin : död eller levande? (häftad)

Usama bin Ladin : död eller levande?

Häftad Svenska, 2009-12-01
165
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
David Ray Griffins förra bok, The New Pearl Harbor Revisited, bestods en ära som bara tillkommer 51 böcker om året. Den 24 november 2008 utnämndes den till "Pick of the Week", av Publishers Weekly, en ansedd tidskrift som har väglett bokhandlare, bibliotekarier, bokagenter och utgivare i över 100 år.

Förhandsberöm för denna bok, Usama bin Ladin: Död eller Levande?

"David Ray Griffin, en av Amerikas grundligaste och mest omdömesgilla analytiker, specialiserar sig på ämnen som ledande medier och de flesta politiker föredrar att ignorera. Ett trefaldigt leve för honom för att han nu tar upp frågan om huruvida Usama bin Ladin dog för några år sedan och därför inte borde vara något skäl för USA att fortsätta kriget i Afghanistan. Det finns starka krafter både i USA och bland några av dess allierade som otvivelaktigt vill ha en civilisationernas kamp. En del av dessa krafter kan mycket väl ha agerat i hemlighet tidigare och kanske ännu gör det för att skapa situationer, verkliga eller falska, som åstadkommer mer krigföring. Griffins nya bok med sina belägg för att 'budskapen från bin Ladin' kan ha fabricerats bör stimulera till en total omprövning av uppdraget i Afghanistan." William Christison, f.d. hög CIA-tjänsteman

"Usama bin Ladin är världens mest kände terrorist. Men hur mycket av vad vi tror oss veta om honom är sant? David Griffin undersöker den frågan grundligare än någon tidigare författare. På grundval av framlagda belägg drar han slutsatsen att bin Ladin kan ha varit död sedan länge. Det betyder i så fall att en del tekniker i hemlighet fabricerat band för att hålla Usama bin Ladin vid liv i allmänhetens föreställningar." Terrell E. Arnold, f.d. vicedirektör i US State Department Office of Counterterrorism, författare till A World Less Safe.

"Den här boken är en del av en växande samling faktaböcker som belyser den katastrofala klyftan mellan de som har makten, vilka gör som de vill, och de som har kunskap, vilka inte hörs... President Obama [måste] bryta sig ut ur sin slutna maktkrets för att ta del av den opartiska kunskap denna bok förmedlar..." Robert David Steele Vivas, f.d. spion, grundare av USMC Intelligence Centre, VD för OSS.net och VD för Earth Intelligence Network.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Usama bin Ladin : död eller levande?
  2. +
  3. Onämnbar kärlek : att leva som gay i Mellanöstern

De som köpt den här boken har ofta också köpt Onämnbar kärlek : att leva som gay i Mellanöstern av Brian Whitaker (inbunden).

Köp båda 2 för 544 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Usama bin Ladin : död eller levande?