Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Cato Isaksen Marian Dahle (del 1)
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2009-03-19
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Margareta Järnebrand
Originaltitel
Honningfellen
Dimensioner
179 x 110 x 22 mm
Vikt
216 g
SAB
Hc
ISBN
9789186067038
Honungsfällan (pocket)

Honungsfällan

(23 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2009-03-19
49
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vera Mattson avskyr när skolbarnen tar genvägen genom hennes trädgård. Hon har varnat dem, men de lyssnar inte, och hon är för gammal för att jaga ifatt dem. En dag försvinner en av pojkarna på vägen hem. Och Vera var den sista som såg honom i livet.

Några dagar senare hittas en ung lettisk kvinna död. Sent på kvällen har hon lämnat sin arbetsplats och blivit påkörd av en bil. Men hon har även skador som inte kan ha orsakats av bilen.

De två fallen verkar till en början inte ha något med varandra att göra. Men så upptäcks en gemensam nämnare som antyder att det trots allt kan finnas ett samband. Samtidigt som det pågår en uppslitande maktkamp inom Oslopolisen måste Cato Isaksen och hans kollegor göra allt för att hitta kopplingen mellan händelserna. Maktkampen visar sig dock bli helt avgörande för fallets lösning innan katastrofen är ett faktum.

Honungsfällan är Unni Lindells sjätte roman om kriminalkommissarie Cato Isaksen. Den är ett spännande psykologiskt porträtt av människans mörka sidor.

"Spänningen kommer smygande in i vardagslunken på ett sätt som gör att man inte kan sluta läsa."
Allers

"Unni Lindell är den sortens författare som helt klart vet vem som är mördaren när hon börjar skirva - närmare bestämt är hon en av de skickligaste när det gäller att handskas med prallella trådar och villospår och har ett effektivt sätt att skapa driv."
Nerikes Allehanda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Honungsfällan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Helt suverän!
    jessan, 24 juni 2009

    Jag föll för Unnis böcker redan den första jag läste "ormbäraren" Med "Honungsfällan" har honöverträffat sig själv flera gånger om! Man är fast från första meningen till sista. Den nya utredaren Marian gör att det blir ytterligare stuns i storyn. Det är girlpower på hög nivå. LÄNGTAR efter nästa Cato Isaksen bok!!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Honungsfällan