Marilyn Manson : den långa vägen ut ur Helvetet (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2009-06-17
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Johan Lindell
Originaltitel
The Long Hard Road out of Hell
Dimensioner
178 x 109 x 25 mm
Vikt
240 g
SAB
Ijz Manson, Marylin
ISBN
9789186067472
Marilyn Manson : den långa vägen ut ur Helvetet (pocket)

Marilyn Manson : den långa vägen ut ur Helvetet

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2009-06-17

Slutsåld

Marilyn Manson är en av världens mest kända musiker och performance-artister. Han har miljontals sålda album bakom sig och har fans över hela världen. Men vem är egentligen Marilyn Manson? Det här är boken för alla som undrat vad som är myt och vad som är verklighet om människan Manson och om det finns en tanke bakom hans uppförande? I Den långa vägen ut ur helvetet får vi ta del av hans mörkaste hemligheter och djupaste tankar. Här berättar han om sin vilsna barndom från det att han gick i frikyrklig skola, om mobbning, olycklig kärlek och upptäckten av rockmusiken som senare präglade hans val av livsstil. Läsaren får följa med på en spännande resa från det att han startade sitt första band och gick från en spinkig mobbad tonåring till att bli en världsstjärna.

"Ömsom rörande, komisk, skakande och obehaglig...någonting liknande har aldrig funnits förut."
Rolling Stone Magazine

"Fullständigt fängslande."
Edge

"Rapp färgstark prosa som passar författarens stora personlighet som handen i gummi-handsken."
Paper

"Välskriven och ovanligt beroendeframkallande."
Chicago Sun-Times
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Marilyn Manson : den långa vägen ut ur Helvetet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. vem är Marilyn Manson
  bonadea, 14 februari 2014

  Jag är ingen Marilyn Manson fan , jag läste boken för att jag var nyfiken på människan bakom hans sminkade fasad och få veta vad för människa han är. Det tycker jag boken har lyckats med även om man ibland fick veta mer än nödvändigt. En lättläst bok som går mycket fort att läsa ut.

 2. Äcklig, rolig, fängslande
  Kikkan, 10 augusti 2009

  Ja, hade inget att göra på semester. Köpte denna trots att jag inte gillar Marilyn Manson. Men efter att tokläst o inte kunnat släppa boken ska jag nu gå på hans konsert också.
  Gillar musiken men fortfarande inte honom eller det liv han lever men något fängslar mig. Denna boken måste läsas. Helt underbar

 3. Skrämmande, äcklande och fantastisk
  Lotta, 20 juli 2009

  Jag har länge varit en fan av Marilyn Manson, men inte vetat så mycket om Brian Warner, personen bakom karaktären. Jag har alltid haft svårt att läsa slut böcker, då jag lätt tappar intresset och har därför inte vågat mig på den. Men jag köpte den till slut och sträckläste halva boken på en dag. Det gick inte att släppa den! Den äcklade mig, förvånade mig och intresserade mig på en gång. Fantastisk bok! Jag tror nog att den engelska är bättre, men jag är mycket nöjd med översättningen.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna