Slash (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
464
Utgivningsdatum
2009-09-16
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Erik Thompson
Originaltitel
Slash - Biography
Dimensioner
178 x 110 x 32 mm
Vikt
260 g
SAB
Ijz Slash,Lz Slash
ISBN
9789186067502
Slash (pocket)

Slash

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2009-09-16

Slutsåld

Från en av vår tids största rockstjärnor kommer nu äntligen biografin som dryper av sex, droger och rock'n'roll.

Efter att ha varit en av frontfigurerna i ett av världens största rockband, är Slash den mest mytomspunne gitarristen någonsin. Från det att han för första gången höll en gitarr i sina händer har han levt ut rock n'rollmyten till hundra procent. Så fort Slash kunde sätta ihop några ackord och solon kände han att han ville vara med i ett rockband och tillsammans med fyra likasinnade killar blev drömmen verklighet. Guns N'Roses - ett av de största banden genom tiderna hade bildats. Skitiga, vildsinta och lika genuint äkta som gatorna de växt upp på kämpade de sig till den absoluta toppen med flera banbrytande album. Och Slash blev snabbt en rockikon med sina karaktäristiska drag och råa musikstil.

Nu berättar han för första gången någonsin historien om hur bandet bildades, hur de skrev musik som skulle definiera en hel era, hur de överlevde galna världsvida turnéer, hur de överlevde sig själva och hur allt sedan föll isär. Det här är en unik inblick i den skandalomsusade och skygge stjärngitarristens liv där Slash tar oss med på en berg-och-dalbanefärd genom framgångar, drogmissbruk, interna bråk och vilda turnéer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Slash. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jag älskar biografier skrivna av folk som verkligen...
    bonadea, 23 december 2013

    Jag älskar biografier skrivna av folk som verkligen har levt ett intressant eller annorlunda liv, jag har även varit Guns N Roses fan när jag var yngre därför var det extra bra läsning för mig, men jag tror att man kan tycka om boken även om man inte är någon fan. Visst var det en del stavfel och konstiga sammansatta meningar men jag hängde inte upp mig på det utan tog boken för vad det var.

  2. Dåligt översatt
    Camilla, 7 december 2009

    Boken är ganska bra i sig. MEN den är så fruktansvärt dåligt översatt till svenska så man stör sig så otroligt mycket! Jag har läst The Dirt och Herion Diaries och dom är bra mycket bättre!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna