White line fever : självbiografin (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
282
Utgivningsdatum
2009-05-13
Upplaga
1
Förlag
Pocketförlaget
Översättare
Paul Soares
Originaltitel
White line fever
Dimensioner
179 x 110 x 20 mm
Vikt
200 g
SAB
Ijz Kilmister, Lemmy
ISBN
9789186067588
White line fever : självbiografin (pocket)

White line fever : självbiografin

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2009-05-13

Slutsåld

Världens coolaste man talar!

Här berättar den evige basisten och sångaren i världens mest legendariska rockband Motörhead, om ett liv fyllt av rock' n 'roll, droger och brudar. Lemmy Kilmister har gjort allt för att leva ut rockmyten till hundra procent med sitt extrema leverne. I sin självbiografi berättar han med mycket humor om hejdlöst roliga anekdoter från rockens värld, hur musikrörelsen startade i England och hur hårdrocken växte fram. Men självklart också hur han grundade världens coolaste rockband. Det här är historien om myten och legenden Lemmy Kilmister!

White Line Feverär fylld av oförglömliga oneliners och mycket humor. Den här samtida klassikern är given läsning för alla Motörheads fans men även för alla som headbangar då och då.

"Med sin ständiga förtjusning för just sex, droger och rock levererar han allt det som jag kan förvänta mig av dumheter, dråpligheter och faktiskt, en ganska intressant musikhistoria."
Groove
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av White line fever : självbiografin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lemmy, levande legend
  Peter G, 17 november 2010

  Lemmys historia är intressant och berättas med mycket humor och med glimten i ögat, och kan ge en läsupplevelse även för de som inte är inbitna Motörheadfans. Lemmy, som gjorde sin första platta redan 1965 har mycket att berätta. Vi får också många galna anekdoter. Boken kan kännas lite ytlig då Lemmy verkar rädd för att visa sin djupare sida, men kanske sparar han den till nästa bok.(?)
  Det här är en underhållande bok, trots den oerhört dåliga översättningen. Läs den hellre på engelska.

 2. Lemmy bjuder på sig själv.
  tuppen75, 21 augusti 2010

  Lemmy historia om sin uppväxt och sin karriär, är underhållande och humoristisk. Jämför man med Möteley Crues "The Dirt" kanske den känns lite ytlig, men Lemmy känns inte som någon djup person och det speglas i boken. Innehållet känns ändå fängslande, och man förstår varför han idag är en kultikon i rockvärlden.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna