Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Axberg och Jensen (del 5)
Antal sidor
437
Utgivningsdatum
2011-05-19
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
178 x 110 x 26 mm
Vikt
240 g
SAB
Hc
ISBN
9789186067809

Mirakelmannen

(54 röster)  |  Läs 5 recensioner
Pocket, Svenska, 2011-05-19
51 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige vid 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När kriminalkommissarie Johan Axberg blir kontaktad av sin gamla barndomsvän Mattias Molin, som vädjar till Johan att han ska besöka honom, tvekar han in i det sista. Det är första dagen på den påtvingade tjänstledigheten och han har annat att tänka på. Men när Mattias säger att han har något viktigt att berätta om olyckan då den så kallade mirakelmannen Chris Wirén drunknade under en fisketur, väcks hans intresse. Wirén var chef för Symfonikliniken, ett hälsocenter som ger alternativ vård till obotligt sjuka för skyhöga belopp.

Johan Axberg beslutar sig för att åka tillbaka till den lilla byn Bråsjö som han inte besökt sedan barndomen. När han kommer fram gör han en chockerande upptäckt och förtvivlad beslutar han sig för att ta reda på sanningen bakom mirakelmannens död.

Mirakelmannen är den femte romanen i Jonas Moströms kritikerrosade serie om Johan Axberg, Sofia Waltin och de andra kriminalpoliserna i Sundsvall.

"Mirakelmannen har alla ingredienser som en bra deckare behöver. En bok man inte släpper i första taget förrän man vet hur upplösningen blir."
Länstidningen, Östersund.

"Hög spänningsfaktor... Jonas Moströms femte deckare i Sundsvallsmiljö ger vad vi kan kräva och förvänta oss av att en bok ska underhålla, ge spänning och redovisa tempen på det samhälle vi lever i."
Dagbladet , Sundsvall.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mirakelmannen
 2. +
 3. Svart cirkel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Svart cirkel av Jonas Moström (pocket).

Köp båda 2 för 102 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Mirakelmannen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Nja........
  läst mycket, 11 augusti 2015

  Hade väldigt svårt att komma in i berättelsen för det var oerhört många personer att hålla ordning på. Jag tycker att historien är lite för klichértad för att passa min smak. Jag kommer inte att rekommendera den till någon, den gav mig ingenting.

 2. Jonas min favorit
  Widan, 14 juli 2014

  Har läst alla hans böcker som härrör sig från Sundsvall-Ånge - Bräcke-Östersund och väntar bara på att få läsa fortsättningen på vad dessa personer tar sig för i framtiden

 3. Toppen
  sollan, 18 februari 2014

  Jag har läst flera böcker av Jonas Malmström, alla lika bra. Denna var inget undantag. Spännande handling och bra rakt igenom. Väntar otåligt på fler böcker av Jonas Moström.

 4. Han är bara bäst. Lånat ut hans böcker till flera av...
  Gun Engdahl, 10 september 2013

  Han är bara bäst. Lånat ut hans böcker till flera av min vänner. Väntar på flera böcker av Jonas Moström.

 5. Nja!
  Mysbo, 10 juni 2011

  Har läst de andra 4 böckerna i serien. Denna bok innehåller för många personer som gör det svårt att hänga med. Alla böckerna är jätte bra men denna är den som är minst bra!

Visa alla 5 recensioner

Bloggat om Mirakelmannen