Bli en vinnare i den globala världen : vad som händer i världen och varför (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
226
Utgivningsdatum
2009-11-11
Förlag
Pocketförlaget
Dimensioner
178 x 111 x 14 mm
Vikt
132 g
SAB
Qad,Qaduk
ISBN
9789186067922
Bli en vinnare i den globala världen : vad som händer i världen och varför (pocket)

Bli en vinnare i den globala världen : vad som händer i världen och varför

(2 röster)
Pocket Svenska, 2009-11-11

Slutsåld

I Indien har man skapat en bil som kostar 17 000 kronor. I Kina finns 800 designutbildningar på universitetsnivå och mobiloperatörer från Sri Lanka erbjuder tjänster som inte finns i Sverige. Hur kommer det att påverka världen? Vilka är vinnarna - och förlorarna - i vår nya, globala, kreativa värld?
Fredrik Häréns tal på Kunskapens dag blev snabbt Sveriges mest sedda och diskuterade föreläsning på YouTube. Hundratusentals människor har inspirerats, provocerats och motiverats av hans budskap om kreativitet och förändring. Nu finns boken på samma tema.
Bli en vinnare i den globala världen ger en mer ingående beskrivning av den fundamentala förändring som sker i världen när miljoner människor i "utvecklingsländer" nu får möjlighet att utnyttja sin kreativa förmåga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Härén

  • De ickesynliga

    Fredrik Härén

    Människan är aldrig mer ensam än när det känns som om det är någon annan i rummet Välkommen till en värld som de flesta av oss inte visste fanns. En värld så otrolig, men samtidigt så vacker att man, när man bjuds in i den, lockas att tro att den ...

  • Vad som händer i världen och varför det är viktigt att förstå

    Fredrik Härén

    Fredrik Häréns tal på Kunskapens dag blev snabbt Sveriges mest sedda och diskuterade föreläsning på YouTube. Hundratusentals människor har inspirerats, provocerats och motiverats av hans budskap om kreativitet och förändring. Nu finns boken på sam...