Ut kom vargarna (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2010-01-13
Förlag
Pocketförlaget
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
140 g
SAB
Hc
ISBN
9789186067953
Ut kom vargarna (pocket)

Ut kom vargarna

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2010-01-13

Slutsåld

William Franzén och Julia Wikman är två outsiders inom polisen. Han: vanställd efter ett knivattentat och avskydd av sina kollegor för sin rättrådighet. Hon: vacker men instabil efter traumatiska händelser i det förflutna. När de handplockas till Rikspolisen för ett hämtningsuppdrag i S:t Petersburg förefaller allting enkelt: Åka dit, undersöka om brottslingen finns där, rapportera och åka hem. Men den inofficiella beskrivningen av uppdraget är en annan. Väl på plats visar det sig att det är fler som är på jakt efter den efterspanade svensken. Kan de lita på den lokala polisen? På de betalda tipsarna? Eller ens på varandra?

Ut kom vargarna är en iskall "vem-går-att-lita-på"- thriller. Jesper Ersgård är känd för manus till filmer som Living in peril och Rancid. Med mycket action och dramatik skriver han realistiskt om livet på fel sida om lagen i sin debutroman.

"Den här boken är mycket spännande, har ett överraskande slut och kan rekommenderas."
DAST Magazine

"Debutant som väcker nyfikenhet."
Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ut kom vargarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 21 juli 2010

    Det här var en lite annorlunda kriminalroman. Den kändes lite som en blandning av en gammaldags "kioskdeckare" och ny kriminalroman. Den var väldigt realistisk och blodig, och definitivt inget för känsliga. Om jag ska likna boken med någonting, så blir det i så fall med James Pattersons böcker.

    Jag tyckte om boken, som var välskriven, lättläst, spännande och oförutsägbar. Så jag kan helt klart rekommendera den till alla som gillar spännande, blodiga, svenska deckare.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ut kom vargarna