Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-04-29
Förlag
Wela Förlag
ISBN
9789186081256
Tredje Testamentet (e-bok)

Tredje Testamentet (e-bok)

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2011-04-29
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vinnare av Spektakulärt pris 2009 för årets bästa svenska science fiction-roman.

I en nära framtid har människan lyckats stoppa den biologiska klockan och behöver inte längre frukta döden. Hela idén om fortplantning har raderats ur människosläktets medvetande.
Max Holland arbetar som grävare på Saneringsdetaljen, en hemlig organisation som har till uppgift att eliminera de personer som trots allt utgör ett hot mot evigheten. En dag kommer han dock till insikt om att sanningen om det eviga livet är en lögn i vars namn han utfört de mest fasansfulla handlingar.

Carl-Magnus Åsard har tidigare skrivit dramatik och en mycket uppmärksammad tevepjäs, Karossen. Tredje Testamentet är hans debutroman och utgavs i tryckt upplaga 2009 av Bokförlaget Mormor. En fristående fortsättning, Tusen solars rike, ges ut hösten 2011 av Wela Förlag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carl-Magnus Åsard

  • Tusen solars rike

    Carl-Magnus Åsard

    Uppföljaren till Tredje Testamentet som erhöll Spektakulärt pris 2010 för bästa svenska sf-roman under 2009! Larrys och Saras förbjudna barn har växt upp till en ung kvinna som trots sin stumhet tycks ha unika gåvor. Men Larry vet att de outtröttl...

  • Tidens slut

    Carl-Magnus Åsard

    Laban tvingas eskortera sin elvaåriga kusin Micke på en tågresa ner till hans hem i Stockholm. Det blir en resa som för alltid kommer att förändra hans liv, hans syn på vad som är verklighet och vad som är fantasi, på vad som är nutid och vad som ...

Bloggat om Tredje Testamentet