Kungen hotad (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-07-08
Förlag
Wela Förlag
ISBN
9789186081782
Kungen hotad (e-bok)

Kungen hotad (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-07-08
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Femte delen av nio i serien om kriminalkommissarie Nyman av Kjell E. Genberg. Tidigare utgiven under pseudonymen Christian Aage.

I det alltmer brutala Göteborg hittas två människor mördade på ett café. För våldsroteln kompliceras arbetet av att kommissarie Arnold Nyman är förändrad och verkar betryckt efter sitt senaste uppdrag.
"Det är fullt ös, med Nyman ofta i bakgrunden i ett energiskt poliskollektiv och med brutala poliser, mordiska motorcykelgäng och slemma knarkkungar från Balkan i en blodig intrig. ... Snyggt jobbat." Sydsvenska Dagbladet
"Några få ord, en bisats här, en utförd handling - så kan man åtminstone se en smula mer än bara konturerna av en människa. Dessutom utvecklas karaktärerna böckerna igenom och har man läst en eller flera av de tidigare historierna blir också igenkännandet en hyfsat stor del av det totala intrycket. Som alltså är gott." Jury I 2004

De nio delarna i serien är Italiensk öppning, Damoffer, Rockad med drottning, Löparna, Kungen hotad, Tornet, Vit dam svart dam, Stjärnfall, Ersättaren.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Kungen hotad