Samvetsmakaren (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Utgivningsdatum
2013-09-15
Förlag
Wela Förlag
ISBN
9789186081874
Samvetsmakaren (e-bok)

Samvetsmakaren (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-09-15

Styckköp

69
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Samvetsmakaren del 1 av 3.
Aly är sjutton år gammal när hans liv vänds upp och ned och han måste lämna sitt hem. Han har vuxit upp på en lantlig och ålderdomlig värld, men nu kastas han ut i det myllrande imperium som är människans hörn av Vintergatan. Hans situation tvingar honom att arbeta inom Kyrkan, som trots sitt namn är religiöst obunden - den verkar för att lösa konflikter och skapa förståelse överallt i imperiet.
Aly möter svåra problem och lyckas inte alltid lösa alla. Med tiden börjar han ana att det finns mer i världen än kyrkan och imperiet känner till. Och i galaxens centrum händer något som kan hota hela mänskligheten.
Trilogin Samvetsmakaren består av tre fullängdsromaner: Samvetsmakaren, Under den döende stjärnan, Omega. I eboksformat ges de tre romanerna ut en och en, medan de i tryckt format är utgivna i ett band. Den tryckta utgåvan vann Spektakulärt Pris 2013.
"Författaren målar skickligt en framtidsvärld som fångar läsaren och som i de tre sammanbundna böckerna lyckas hålla intresset vid liv rakt igenom de 700 sidorna ... Det här är en riktigt bra science fiction-bok." Clas Svahn, BTJ-häftet
"Det är en rik, välskriven och belönande berättelse som bör uppskattas av dom flesta läsare." Peter Öberg, Spektakulärt
"På många sätt kommer jag med Johanssons romanbygge att tänka på Asimovs logiskt resonerande science fiction. Och det är ett oerhört gott betyg." Daniel Lehto, Biblioteket i Fokus
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kg Johansson