Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2000-01-01
Upplaga
3
Förlag
Cordia
Översättare
Agneta Ara
Originalspråk
Finska
Originaltitel
Elämän lapsi
Dimensioner
185 x 112 x 12 mm
Vikt
150 g
SAB
Do
ISBN
9789186082949
Barn av livet : resan till vuxenlivet och dess ansvar (pocket)

Barn av livet : resan till vuxenlivet och dess ansvar

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2000-01-01

Slutsåld

'Den här boken skriver jag för mina medvandrare på vägen, för alla dem som mist kontakten med barnet inom sig, för människor som vuxit upp och levt i alkoholisthem, för dem som levt i hem där incest, våld, arbetsnarkomani, trångsynt religiositet eller mentalsjukdom förekommit. Jag vänder mig till de barn som inte har fått vara barn, utan först som vuxna börjat söka efter sin barndom.' (ur författarens förord). Tommy Hellsten är författare, teolog, terapeu t och en uppskattad föreläsare i både Finland och Sverige. Han är bosatt i Finland utanför Helsingfors. Övriga titlar av Tommy Hellsten på Cordia: Flodhästen på arbetsplatsen, Flodhästen i vardagsrummet, Föräldraskap och Med människan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Barn av livet : resan till vuxenlivet och dess ansvar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Den bästa hittills
  Babbsan, 1 maj 2018

  Av alla böcker jag läst i ämnet ger Tommy Hellsten de bästa insikterna.Boken är lättläst, trovärdig, väldigt pedagogisk och empatisk. Läs även hans övriga böcker. Han tar ett helhetsgrepp över livet och ger läsaren kraft att ändra sin livssituation.

 2. Mycket intressant
  tureshealing, 16 maj 2017

  Ser min egen uppväxt i ett helt annat perspektiv nu. Förstår mej själv bättre. Det gör det lättare för mej att komma vidare. Mycket positivt

 3. En bok alla borde läsa !
  En människa, 15 december 2009

  Här betalar man dyra pengar på terapi, så finns allt beskrivet i denna fantastiska bok om barnet, utsattheten, uppväxten, utvecklingen och helandet till en harmonisk människa. Boken är väldigt lättläst och ändå så innehåller den så många "sanningar" att man är tvungen att lägga ifrån sig boken hela tiden och "suga" på orden. Tommy Hellstens bok får en att stanna upp och tänka....och förstå.
  Detta är min Bibel !

Visa alla 3 recensioner

Bloggat om Barn av livet : resan till vuxenlivet och...