Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
252
Utgivningsdatum
2011-08-01
Upplaga
1
Förlag
Atrium Förlag
Översättare
Helena Ridelberg
Originaltitel
Broken Soup
Dimensioner
205 x 135 x 20 mm
Vikt
430 g
ISBN
9789186095178
Trasig soppa (inbunden)

Trasig soppa

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2011-08-01

Slutsåld

En främmande kille knackar Rowan på axeln och ger henne ett fotonegativ. Han menar att hon tappat det, men det är inte hennes. Hon blir förvirrad, men hon har värre saker att oroa sig för. Hennes bror är död. Hennes pappa har stuckit. Hennes mamma vägrar stiga upp ur sängen. Hon måste ta hand om sin yngre syster. Och hålla ihop allt...

Men Rowan blir nyfiken på den mystiske killen och negativet. Vem är han? Varför gav han det till henne? Mysteriet fördjupas när negativet kopieras och det omöjliga framträder.

Trasig soppa är en ny roman av det brittiska stjärnskottet Jenny Valentine, som belönades med Guardians barnbokspris för debuten Hitta Violet Park.

"Alltså, den här boken är så himla fin och varm och glad och sorglig och spännande. I love it! Jag säger bara: läs läs läs!!"
Johanna Lindbäck, Bokhora

"Det är Marian Keyes Är det någon där? fast för ungdomar. Det är som Innan jag dör av Jenny Downham, fast inte lika sorgligt. Fast ändå sorgligt så det räcker. Det är riktigt riktigt bra."
Boktoka

Läsguide med sammanfattning och diskussionsfrågor finns att ladda ner gratis på förlagets boksamtalssida: atriumforlag.se/boksamtal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Valentine