Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
158
Utgivningsdatum
2019-06-28
Förlag
Atrium Förlag
Översättare
Helena Ridelberg
Medarbetare
Björkman, Stig (förf.) / Cousins, Mark (förf.) / Åhlund, Jannike (förf.) / Gezelius, Kerstin (förf.) / Holmberg, Jan (förf.) / Norlin, Sofia (förf.) / Asp, Jon (förf.) / Asp, Jon (red.)
Dimensioner
185 x 125 x 10 mm
Vikt
209 g
SAB
Ikz Bergman, Ingmar
ISBN
9789186095895
Bilder av Bergman (häftad)

Bilder av Bergman

Häftad,  Svenska, 2019-06-28
219

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vad betyder Ingmar Bergman i dag?

Texterna i denna samling är skrivna av författare och filmare, för vilka Bergmans filmer på ett eller annat sätt gjort ett personligt avtryck. Alla skriver de om varsin film som slagit an och rört upp känslor, och om sin bild av Bergman. Här möts lust och hat, men även en uppmuntran för nya och gamla generationer att ta sig an verken.

Medverkande: Jon Asp, Tomas Bannerhed, Stig Björkman, Mark Cousins, Kerstin Gezelius, Jan Holmberg, Lisa Langseth, Kristoffer Leandoer, Sofia Norlin, Suzanne Osten, Leif Zern och Jannike Åhlund.

 

"Merparten av inläggen har en trovärdig positiv grundton och genomgående har texterna en stimulerande lättsamhet utan att förlora det minsta i djup och bredd. Boken innehåller personliga analyser av valda filmer och det är verkligen roligt och upplyftande att ta del av denna genomlysning av Bergmans filmskapande under många decennier. Det här är en liten pärla i den aktuella raden av Bergmanböcker." - Ingvar Engvén, BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bilder av Bergman
  2. +
  3. Himlen nära : Stig Dagerman och Anita Björk - en bok om konstnärskap, livskamp och kärlek

De som köpt den här boken har ofta också köpt Himlen nära : Stig Dagerman och Anita Björk - e... av Lo Dagerman (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »