Gustaf (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
399
Utgivningsdatum
2010-10-09
Upplaga
1
Förlag
Atremi AB
Dimensioner
220 x 158 x 34 mm
Vikt
700 g
SAB
Hc
ISBN
9789186129521
Gustaf (inbunden)

Gustaf

Inbunden Svenska, 2010-10-09
288
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Gustaf är en roman som berör. Pojken Gustaf föddes 1810. Vi får följa hans första år i livet, den lille pojken, ungdomsåren och utvecklingen till en vuxen man. Gustafs liv är fyllt av varma glädjestunder blandade med stora sorger och grymma besvikelser.
I Gustaf får vi på ett lättillgängligt sätt läsa om människorna och platserna som är helt autentiska. Med empati skildras de ibland dramatiska, humoristiska vardagssituationer som också beskriver under vilka villkor människorna levde i början av 1800-talet, en tid helt olik vår egen, men på platser vi idag kan besöka och i tanken återuppleva de händelser som beskrivs i boken.
Gustaf utspelar sig i trakterna runt Enköping, i Uppsala och Strängnäs.

Eva Emanuelsson är född och uppväxt i Enköpingstrakten. Skrivandet har alltid varit ett stort fritidsintresse, vid sidan av litteratur och föreningsliv, men släktforskning och hembygdshistoria tar allt-mer över. Även yrkesarbetet som sekreterare ägnas till stor del åt att skriva.

Göran Källgården, är född och uppväxt i Enköpingstrakten och har tidigare givit ut boken "Vargjakt, emigranter och en drunknad griskulting ...". Yrkesverksamheten har helt ägnats åt IT-branschen, medan släkt- och historieforskning tar en stor del av fritiden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gustaf
  2. +
  3. Du heter inte Björk! : en göteborgsgrabbs memoarer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du heter inte Björk! : en göteborgsgrabbs memoarer av Kenneth Emanuelsson (pocket).

Köp båda 2 för 367 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna