Fredagsgourmet : 52 trerätters på 1 timme ur Allt om Mat (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
228
Utgivningsdatum
2019-03-13
Förlag
Stevali
Medarbetare
Wadsted, Sebastian (form)
Dimensioner
288 x 222 x 26 mm
Vikt
1273 g
SAB
Qcaa
ISBN
9789186187934
Fredagsgourmet : 52 trerätters på 1 timme ur Allt om Mat (inbunden)

Fredagsgourmet : 52 trerätters på 1 timme ur Allt om Mat

Inbunden Svenska, 2019-03-13
215
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Att bjuda på middag en fredagskväll kan vara lite av en utmaning. Inte bara är det ont om tid, efter en lång arbetsvecka kanockså inspirationen tryta. Det är därför inte så underligt att Fredagsgourmet är Allt om Mat:s i särklass mest populära avdelning och har varit ett älskatinslag ända sedan 1985. Under årens lopp har vi gett ut flera böcker där visamlat de bästa menyerna, och på mångas begäran kommer här ytterligare en bokmed de senaste årens recept.

Ambitionsnivån har skruvats upp ett snäpp ijämförelse med tidigare böcker. Istället för två rätter bjuder vi här på tre,men tillagningstiden är densamma: 1 timme. De 52 menyerna är uppdelade efter årets fyra årstider, och här hittar du alltifrån klassiskasvenska smaker till nydanande inspirationsutflykter. I ett år framöver kan du alltså varje vecka laga en helt ny trerättersmeny! Att just följa årstiderna är dessutom bästa knepet om du vill ha bra råvaror till ett bra pris.

I den här boken har vi lagtfokus på huvudrätten och adderat lite enklare aperitifer/förrätter ochdesserter just för att det ska gå att laga hela menyn på 60 minuter. Smartatips och snabba genvägar gör att kvällens alla rätter blir en smakupplevelse utöverdet vanliga utan att du behöver arbeta ihjäl dig. Eftersom vi har provlagat alla recept i vårt provkök kan jag garantera att de verkligen fungerar. Du kan helt enkelt lita på attmängder, ingredienser och tillagningstider stämmer.

Till din hjälp finns ocksåett planeringsschema som berättar när du ska göra vad för att utnyttja tiden iköket på bästa sätt. Dessutom bjuder vi på passande drycker att servera tillvarje rätt. Allt för att ge dig en så perfekt måltid som möjligt.

Så varsågod! 156 festliga recept att njuta av från Allt om Mat. Så varsågod! 156 festligarecept att njuta av från Allt om Mat. Och du, maten smakar lika gott alla dagari veckan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fredagsgourmet : 52 trerätters på 1 timme ur Allt om Mat
  2. +
  3. Gastronomisk kalender 2017. Det goda samtalet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gastronomisk kalender 2017. Det goda samtalet av Karsten Thurfjell, Magdalena Ribbing, Christina Möller, Martin Lind, Niklas Rådström (inbunden).

Köp båda 2 för 414 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Fredagsgourmet : 52 trerätters på 1 timme...