Hjärtats fåglar och Själens toner (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2008-12-15
Förlag
Books on Demand
Dimensioner
200 x 125 x 125 mm
ISBN
9789186193256

Hjärtats fåglar och Själens toner

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2008-12-15
249
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Detta är min debutsamling.Jag är 40 år och är gift och har en dotter.Jag arbetar inom äldrevården och trivs med att arbetamed människor. Det är givande på många sätt att kunnahjälpa och finnas som medmänniska. Mitt intresse för attskriva började för något år sedan. Jag tycker att det är enotrolig förmån att kunna skriva och utvecklas och kunnasätta ord på tankar och känslor. Jag hoppas dikternakommer att värma ditt hjärta och ge dig fin läsning.Mitt sjunger redan nu när du håller denna bok i din hand.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtats fåglar och Själens toner
  2. +
  3. De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel

De som köpt den här boken har ofta också köpt De fenomenala fruntimren på Grand Hôtel av Ruth Kvarnström-Jones (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärtats fåglar och Själens toner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Svårsmält debutantverk
    Sven Molin, 6 mars 2009

    Föreliggande diktsamling 'Hjärtats fåglar och själens toner' är, i princip, oläslig. Boken består och ett stort antal ungflicksromantiska hyllningar till den stora kärleken. Språket innehåller de märkligaste vändningar och det framgår med all önskvärd tydlighet att författarinnan inte har några större kunskaper om det svenska språket. Jag skulle inte ens rekommendera boken till en ovän.

Visa alla 1 recensioner