Anfäkta (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2009-08-14
Förlag
GML-förlag
Dimensioner
205 x 147 x 13 mm
Vikt
320 g
SAB
Hc
ISBN
9789186215132
Anfäkta (häftad)

Anfäkta

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2009-08-14
206
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Nemo har lämnat radhusidyllen som han själv kallade "de gröna häckarnas helvete", Han har avslutat äktenskapet och flyttat till en våning i stan. Där lever han med sina två barn varannan vecka. Den andra veckan är ett fluffigt moln av alkohol, arbete och dating via nätet. Men det nya livet som citysingel börjar falla isär och bli till ett ohanterligt helvete. Allt han ville få ut av livet var ju bara lite mer än han förtjänade.

Nemo når en personlig botten och en vändpunkt.Och han tar ett beslut. Att för första gången i livet på allvar ifrågasätta sig själv och göra vad andra säger åt honom att göra. När en människa med alkoholism är som sjukast är hon också som vidrigast. Svår att tycka om. Lätt att förakta. Det är med en stor tunna skam som Nemo reser iväg för att bli en ny människa.

Det skall visa sig vara något mycket värre än han någonsin kunnat föreställa sig...

Anfäkta är den första boken i en serie om tre . Den andra boken - Anamma - handlar om livet efter behandling och hur det är att börja leva ett liv utan alkohol.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Anfäkta
  2. +
  3. Vardagar 4

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vardagar 4 av Ulf Lundell (inbunden).

Köp båda 2 för 415 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Anfäkta. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Det var längesedan jag blev så berörd av en bok!
    Monica, 26 augusti 2009

    Jag minns inte att jag läst en bok som drabbat mig så. Jag har gråtit, inte en liten tår i ögat, gråtit. Kroppen har varit full av gråt. Särskilt har jag gråtit när jag läst om tiden på behandlingshemmet och om kärleken till barnen. Jag har också fått många goá skratt! Det är kö till att läsa boken här hemma. Dottern öppnade boken och läste några rader om håriga ryggar vs taskiga attityder och sa direkt Den här boken vill jag läsa!!! Varpå maken snabbt replikerade: Efter mig då!

Visa alla 1 recensioner